Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Πορεία από συμβασιούχους εργαζόμενους στους ΟΤΑ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο άγαλμα Βενιζέλου και πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το υπουργείο Μακεδονίας  – Θράκης, δια μέσου κεντρικών οδών της πόλης, πραγματοποίησαν το πρωί συμβασιούχοι εργαζόμενοι στους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

Οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αντιδρούν στην απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που έκρινε αντισυνταγματική την παράταση των συμβάσεων τους. Οι κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν σήμερα θα κορυφωθούν την Πέμπτη 22 Ιουνίου, με 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων θέλησε να συναντηθεί με την επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, προκειμένου να την ενημερώσουν για τα αιτήματα τους, ωστόσο λόγω απουσίας της δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση.

«Ζητούμε σταθερή και μόνιμη εργασία και μετατροπή των συμβάσεων μας σε συμβάσεις αορίστου χρόνου. Γι” αυτό θα παλέψουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα περιμένουμε την ενημέρωση των συναδέλφων από την αυριανή συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη και θα δράσουμε αναλόγως» δήλωσε στο ΑΠΕ ? ΜΠΕ η αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης, Σοφία Εξαδαχτύλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χ. Ζηλάκου: O Δ. Πειραιά δεν έχει κλείσει κανέναν Βρεφονηπιακό Σταθμό…

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών Χαραλαμπία Ζηλάκου έδωσε συνέντευξη στα «Παραπολιτικά 90,1 FM»,  σχετικά με την κατάσταση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά. Τα βασικά σημεία της  συνέντευξης  είναι τα εξής: «Παλεύουμε να εξασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία των Βρεφονηπιακών Σταθμών» «Ο  Δήμος Πειραιά αυτή τη στιγμή, έχει τη δυνατότητα να[…]

Περισσότερα »

Αποκατάσταση της ιστορικής ξύλινης πόρτας του Μπλόκου της Κοκκινιάς

Της Γιώτας Φλώρου… Στην αποκατάσταση της ιστορικής ξύλινης πόρτας του Μπλόκου της Κοκκινιάς προχωρά ο δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Τμήμα Συντήρησης του ΤΕΙ Αθήνας. «Το Μπλόκο είναι ένα ορόσημο, όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για όλη την χώρα. Εκατοντάδες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *