Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Πως να δημιουργείς στον σύντροφο σου μία γλυκιά προσμονή;

Γράφει η Μαΐρα

Ποικιλία και έκπληξη.  Δύο λέξεις απλές στο άκουσμα, δυναμικές στην πράξη. 

Όταν ζούμε επαναλαμβανόμενα γεγονότα, π.χ. η συνάντηση μετά τη δουλειά, προυποθέτει, γεύμα, ή η οικειότητα και η καθημερινή φροντίδα, γίνεται ρουτίνα, τότε ναι μεν νιώθουμε ασφαλής, αλλά οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, παραμένουν εκτός από σταθερά και στάσιμα!

Η αρχή μιας σχέσης κρύβει εκατομμύρια εκπλήξεις, κρατώντας μας σε μια διαρκή αγωνία.  Όμως με την πάροδο του χρόνου, γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τον σύντροφο μας, μηδενίζεται το στοιχείο της αγωνίας, για το που θα συναντηθούμε, τι μήνυμα να στείλουμε για «καλημέρα» κ.α.

Αν μεταφέρουμε το στοιχείο της έκπληξεις στην μακροχρόνια σχέση μας, τότε θα κρατάμε τον σύντροφο μας σε μια «γλυκιά» προσμονή.  Π.χ. ας στείλουμε μια διαφορετική «καλημέρα», μέσω μηνύματος, ή ας συναντηθούμε διαφορετική ώρα από την συνηθισμένη. Στόχος μας, είναι να δημιουργούμε, απρόσμενες και απρόβλεπτες στιγμές ώστε να εξάπτουμε την φαντασία και να δημιουργούμε το στοιχείο της προσμονής.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Πλανητικό δελτίο από 8/8 έως 14/8

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 8/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Ταύρου, στις 3:38 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 5:39 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Κρόνο, στις 7:24 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Δια και εικοσιένα λεπτά[…]

Περισσότερα »

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… από τις 18 έως τις 24 Απριλίου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 18/4, η σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Κριού, στις 1:04 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 3:28 ο Άρης επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Δια, επτά λεπτά αργότερα η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ουρανό, στις 21:56 η Σελήνη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *