Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Πως να δημιουργείς στον σύντροφο σου μία γλυκιά προσμονή;

Γράφει η Μαΐρα

Ποικιλία και έκπληξη.  Δύο λέξεις απλές στο άκουσμα, δυναμικές στην πράξη. 

Όταν ζούμε επαναλαμβανόμενα γεγονότα, π.χ. η συνάντηση μετά τη δουλειά, προυποθέτει, γεύμα, ή η οικειότητα και η καθημερινή φροντίδα, γίνεται ρουτίνα, τότε ναι μεν νιώθουμε ασφαλής, αλλά οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, παραμένουν εκτός από σταθερά και στάσιμα!

Η αρχή μιας σχέσης κρύβει εκατομμύρια εκπλήξεις, κρατώντας μας σε μια διαρκή αγωνία.  Όμως με την πάροδο του χρόνου, γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τον σύντροφο μας, μηδενίζεται το στοιχείο της αγωνίας, για το που θα συναντηθούμε, τι μήνυμα να στείλουμε για «καλημέρα» κ.α.

Αν μεταφέρουμε το στοιχείο της έκπληξεις στην μακροχρόνια σχέση μας, τότε θα κρατάμε τον σύντροφο μας σε μια «γλυκιά» προσμονή.  Π.χ. ας στείλουμε μια διαφορετική «καλημέρα», μέσω μηνύματος, ή ας συναντηθούμε διαφορετική ώρα από την συνηθισμένη. Στόχος μας, είναι να δημιουργούμε, απρόσμενες και απρόβλεπτες στιγμές ώστε να εξάπτουμε την φαντασία και να δημιουργούμε το στοιχείο της προσμονής.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό δελτίο για όλα τα ζώδια (Από 10 έως 16 Ιανουαρίου)

Από τον αστρολόγο Γιάννη Μπαρδόπουλο… Για το Σάββατο 10/1, η Σελήνη είναι στο ζώδιο της Παρθένου, στις 4:20 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, στις 5:38 η Σελήνη πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Χείρωνα, στις 17:45 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με τον Ήλιο. Συμπέρασμα: η μέρα είναι πολύ θετική[…]

Περισσότερα »

Το στρες εξαντλεί την «άμυνά» του οργανισμού μας

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου… Όταν υποφέρουμε από παρατεταμένο στρες, οι επιπτώσεις στην συνολική μας υγεία μπορεί να είναι σφοδρές. Κι αυτό, γιατί το νευρικό μας σύστημα μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος , με αποτέλεσμα την μείωση της άμυνας του οργανισμού μας. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, ορισμένες παρατεταμένες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *