Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Πως να δημιουργείς στον σύντροφο σου μία γλυκιά προσμονή;

Γράφει η Μαΐρα

Ποικιλία και έκπληξη.  Δύο λέξεις απλές στο άκουσμα, δυναμικές στην πράξη. 

Όταν ζούμε επαναλαμβανόμενα γεγονότα, π.χ. η συνάντηση μετά τη δουλειά, προυποθέτει, γεύμα, ή η οικειότητα και η καθημερινή φροντίδα, γίνεται ρουτίνα, τότε ναι μεν νιώθουμε ασφαλής, αλλά οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας, παραμένουν εκτός από σταθερά και στάσιμα!

Η αρχή μιας σχέσης κρύβει εκατομμύρια εκπλήξεις, κρατώντας μας σε μια διαρκή αγωνία.  Όμως με την πάροδο του χρόνου, γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τον σύντροφο μας, μηδενίζεται το στοιχείο της αγωνίας, για το που θα συναντηθούμε, τι μήνυμα να στείλουμε για «καλημέρα» κ.α.

Αν μεταφέρουμε το στοιχείο της έκπληξεις στην μακροχρόνια σχέση μας, τότε θα κρατάμε τον σύντροφο μας σε μια «γλυκιά» προσμονή.  Π.χ. ας στείλουμε μια διαφορετική «καλημέρα», μέσω μηνύματος, ή ας συναντηθούμε διαφορετική ώρα από την συνηθισμένη. Στόχος μας, είναι να δημιουργούμε, απρόσμενες και απρόβλεπτες στιγμές ώστε να εξάπτουμε την φαντασία και να δημιουργούμε το στοιχείο της προσμονής.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζώδια: Πλανητικό δελτίο από τις 22 έως 28 Αυγούστου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 22/8, η Σελήνη είναι για τελευταία μέρα στο ζώδιο του Σκορπιού, στις 2:13 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη, στις 2:40 ο Ήλιος επαναλαμβάνει την ίδια όψη με τον Κρόνο, στις 9:57 η Σελήνη πραγματοποιεί θετικό εξάγωνο με τον Ερμή, στις 21:01[…]

Περισσότερα »

Η εφτάψυχη γάτα και η δυναμικότητα του επτά!

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Πόσο ισχυρό είναι το επτά; Έχουμε και λέμε: Επτά είναι τα θαύματα του κόσμου. Επτά και οι σοφοί της Ελλάδος! Επτά είναι οι πλανήτες, αλλά επτά είναι επίσης τα μυστήρια στην εκκλησία! Επτά κεφάλια είχε η Λερναία Ύδρα, επτά τόνους έχει η μουσική κλίμακα, επτά χορδές[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *