Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Πειραιάς Κανάλι Ένα 90,4 FM | Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά

Πότε θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ΕΕ για το Brexit

Η σύνοδος κορυφής των ευρωπαίων ηγετών που θα ακολουθήσει την έναρξη της διαδικασίας του Brexit εκ μέρους του Ηνωμένου Βασιλείου θα πραγματοποιηθεί «τέσσερις έως έξι εβδομάδες» μετά την ειδοποίηση περί έναρξης της διαδικασίας, που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει στις 29 Μαρτίου, όπως δήλωσε ευρωπαϊκή πηγή στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Η έναρξη στα τέλη Μαρτίου της διαδικασίας του διαζυγίου, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από την Ντάουνινγκ Στριτ, δεν αφήνει αρκετό χρόνο για μια σύνοδο κορυφής μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Απριλίου, όπως προβλεπόταν αρχικά.

«Αναμένουμε ότι θα χρειαστούν περίπου 4 έως 6 εβδομάδες για να προετοιμαστούν και να διεξαχθούν οι διαβουλεύσεις με τις 27 χώρες μέλη», σημειώνει η ίδια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναταραχή στις Βρυξέλλες από ξαφνικό black out σε όλη την πόλη

Οι Βρυξέλλες έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι μετά από μαζική διακοπή ρεύματος, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία ειδησεων. Η διακοπή ρεύματος αφορά τμήμα της πόλης των Βρυξελλών και τις συνοικίες Saint-Josse, Schaerbeek, Evere και Woluwe-Saint-Lambert. Σύμφωνα με τα μηνύματα των πολιτών δεν λειτούργει τίποτα, ούτε οι φωτεινοί σηματοδότες που[…]

Περισσότερα »

Ρωσία: «Έκλεισε την πόρτα» στην εισαγωγή χοιρινού από την Ε.Ε.

Η Ρωσία έκλεισε την αγορά της έναντι της Ε.Ε. – περικόπτοντας περίπου το 25% όλων των εξαγωγών της ΕΕ – στα τέλη Ιανουαρίου 2014. Βάσισε την απόφασή της σε τέσσερα μεμονωμένα περιστατικά αφρικανικής πανώλης των χοίρων που εντοπίστηκαν σε αγριόχοιρους στα λιθουανικά και πολωνικά σύνορα προς τη Λευκορωσία. Αυτή η[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *