Τελευταία μέρα -η Παρασκευή- για τα ανασφάλιστα οχήματα χωρίς πρόστιμα

Λήγει -σήμερα Παρασκευή- η παράταση για τα ασφάλιστρα των οχημάτων. Τα πρόστιμα που λαθεμένα έχουν καταλογιστεί σε ιδιοκτήτες θα διορθωθούν άμεσα. Στο ίδιο πλαίσιο, όσοι έχουν πληρώσει πρόστιμα αλλά εν τω μεταξύ έχουν ασφαλίσει τα οχήματα τους μέχρι σήμερα τα χρήματα θα τους επιστραφούν. Αφορά 6.000 περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων από 5.609.211 στις 31/12/2016 αυξήθηκε στα 5.755.340 στις 31/5/2017, στα 6.019.116 στις 30/6/2017 και στα 6.074.116 στις 9/7/2017. Δηλαδή, ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε κατά περίπου 465 χιλιάδες από την αρχή του έτους και κατά 319 χιλιάδες από την 1η Ιουνίου.

Σε κάθε περίπτωση από το υπουργείο Οικονομικών επισημαίνεται ότι με βάση τη νομοθεσία οι πολίτες οφείλουν να ανανεώνουν τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των οχημάτων τους πριν από την ημέρα λήξης τους και οφείλουν να τα έχουν ασφαλισμένα, εφόσον δεν έχουν καταθέσει τις πινακίδες τους, ασχέτως εάν τα κινούν ή όχι.

 ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΜΕΤ: «Εβδομάδα ευφυούς κινητικότητας Θεσσαλονίκης»

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ινστιτούτο Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, οργανώνουν την «Εβδομάδα ευφυούς κινητικότητας Θεσσαλονίκης» από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που έχουν στόχο να παρουσιάσουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης της δυνατότητες[…]

Περισσότερα »

Video: Drift χωρίς χέρια – Αυτός είναι ο ήρωάς !

Το παλικάρι που θα δούμε πιο κάτω στο video να πρωταγωνιστεί δεν κάνει το βίτσιο του για να σπάσει κάποιο ιδιαίτερο ρεκόρ κλπ. Κάνει αυτό που αγαπάει παρά το γεγονός πως η ατυχία ενός τροχαίου στάθηκε η αφορμή για τον ακρωτηριασμό των χεριών του. Ο Πολωνός Bartku Ostałowskim δείχνει πως[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *