Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Σταθερή-βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία Β. Πλεξίδα

Σταθερή-βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής Πλεξίδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, η 26χρονη έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής, κατάγματα σπονδυλικής στήλης Α6, Θ2 ,Θ3, Ο5 και κάταγμα στέρνου.

Η αρχιλοχίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ως σοβαρή πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Γενικού Στρατιωτικοιύ Νοσοκομείου Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατέβασαν 10χρονο μαθητή από τα ΚΤΕΛ για 1 ευρώ

Ανεκδιήγητο περιστατικό εκτυλίχθηκε  χθες Δευτέρα στο ΚΤΕΛ Κορινθίας με πρωταγωνιστές έναν 10χρονο μαθητή και τον οδηγό του λεωφορείου. Η μεταφορά των μαθητών στην περιοχή γίνεται από τα ΚΤΕΛ, τα οποία χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια. Για τη δωρεάν μετακίνησή τους οι μαθητές εκδίδουν μαθητικές ταυτότητες. Ένας 10χρονος μαθητής πήρε μετά το[…]

Περισσότερα »

«Κατώτατη σύνταξη 320 ευρώ (αντί 487 ευρώ που ισχύει σήμερα) και κατάργηση του ΕΚΑΣ προτείνει η κυβέρνηση στην τρόικα», τονίζει, σε δήλωσή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος. «Η πρόθεση αυτή της μνημονιακής συγκυβέρνησης οδηγεί σε γενοκτονία τους συνταξιούχους μας», αναφέρει ο υπεύθυνος Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *