Σταθερή-βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία Β. Πλεξίδα

Σταθερή-βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας της αρχιλοχία (ΑΣ) Βασιλικής Πλεξίδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό της κατά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή του Σαραντάπορου Ελασσόνας.

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΣ, η 26χρονη έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση και φέρει πολλαπλά θλαστικά τραύματα κεφαλής, κατάγματα σπονδυλικής στήλης Α6, Θ2 ,Θ3, Ο5 και κάταγμα στέρνου.

Η αρχιλοχίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ως σοβαρή πολυτραυματίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 424 Γενικού Στρατιωτικοιύ Νοσοκομείου Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός είναι ο 18χρονος έλληνας «ήρωας του Μονάχου»

Σύμφωνα με την Telegraph, που επικαλείται μαρτυρία ανεξάρτητου δημοσιογράφου του BBC 5, ο νεαρός Έλληνας πολίτης, έπεσε νεκρός από τα πυρά του δράστη της επίθεσης στο εμπορικό κέντρο του Μονάχου, προσπαθώντας να σώσει την αδελφή του. Ο Χουσεΐν Νταϊτσίκ ανήκε στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και ζούσε μόνιμα στο Μόναχο[…]

Περισσότερα »

Πανελλήνια στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πανελλήνια στάση εργασίας, από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, θα πραγματοποιήσει σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ). Οι εργαζόμενοι της τοπικής αυτοδιοίκησης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11.30 το πρωί έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *