Συλλυπητήρια ΚΚΕ για τον θάνατο του 33χρονου πυροσβέστη

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του πυροσβέστη που είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Ζευγολατιό Κορινθίας και ο οποίος κατέληξε σήμερα εκφράζει το ΚΚΕ.

Όπως επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχετική του ανακοίνωση, «το τραγικό γεγονός επιβεβαιώνει τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πυροσβεστικό Σώμα».

Το ΚΚΕ τονίζει την αναγκαιότητα να υπάρξει έκτακτη, πρόσθετη χρηματοδότηση του Πυροσβεστικού Σώματος για την αντιμετώπιση των οξυμμένων προβλημάτων, που αντιμετωπίζει το προσωπικό ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ας μην εκτίθενται τόσο πολύ στη ΝΔ, γελάει ο κόσμος

«Ας μην εκτίθεται τόσο πολύ η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζουν σκωπτικά κυβερνητικές πηγές αναφορικά με τη στάση της ΝΔ, στην οποία καταλογίζουν ότι βρίσκεται σε απόλυτη ευθυγράμμιση με όσους προσπαθούν να υπονομεύσουν το κλείσιμο της αξιολόγησης. «Δεν περιμέναμε τα «7 ερωτήματα» της Νέας Δημοκρατίας για να αντιληφθούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση[…]

Περισσότερα »

ΝΔ: Εκλογές για γερά νεύρα

Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες αναμένεται να στείλουν και οι τέσσερις υποψήφιοι τρία 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ. Την ίδια στιγμή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος γίνονται συνεχείς δοκιμές με τα εκλογικά κέντρα προκειμένου να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στη διαδικασία της Κυριακής.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *