Συμφωνία Καμίνη – Παππά για τα δημοτικά ραδιόφωνα

Στην αναζήτηση φόρμουλας για την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφώνων συμφώνησαν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς κατά τη συνάντησή τους στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

«Δεν πρέπει να μπουν σε δημοπρασία οι συχνότητες των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών λόγω του δημόσιου χαρακτήρα τους», υποστήριξε ο κ. Καμίνης.

Τη δέσμευσή του ότι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τα δημοτικά ραδιόφωνα έδωσε ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, σε tweet του ανέφερε ότι από κοινού με τον δήμαρχο Αθηναίων, θα εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και τη μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή.

Πηγή: www.athina984.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέρ της συμφωνίας 7 στους 10

Σε δημοσκόπηση της «Palmos Analysis» για την «Εφημερίδα των Συντακτών», επτά στους δέκα ερωτηθέντες εγκρίνουν τη σύναψη συμφωνίας, έστω και επαχθούς. Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 42,5%, έναντι 21,5% της ΝΔ. Το ποσοστό όσων εγκρίνουν την σύναψη συμφωνίας με τους δανειστές ανέρχεται σε 63% στις τάξεις των ψηφοφόρων του[…]

Περισσότερα »

Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών άμεσα ζητεί η Ένωση Κεντρώων

Άμεση σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητεί η Ένωση Κεντρώων, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση μεγιστοποιεί τους κινδύνους για Grexit. Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «επειδή η 15η Ιουνίου στο Eurogroup είναι η ημέρα που η Ελλάδα θα δεχθεί αυτό που απορρίψαμε πριν από λίγες εβδομάδες[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *