Σύμφωνο Συνεργασίας Δ. Πειραιά με τον Εκπαιδευτικό Ομίλο ΑΚΜΗ

Σύμφωνο  Συνεργασίας υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  και ο Πρόεδρος  του Εκπαιδευτικού Ομίλου  ΑΚΜΗ  κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, στο Δημαρχείο Πειραιά.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας περιλαμβάνει εκπαιδευτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες  δράσεις που θα υλοποιηθούν στην πόλη, όπως επίσης και υποτροφίες  με ευνοϊκούς όρους.

Παρόντες στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλης Ταταρόπουλος, ο σύμβουλος του Δημάρχου για  θέματα Παιδείας κ. Γεράσιμος Αγγελετάκης  και ο Διευθυντής Μάρκετινγκ του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ κ.  Διομήδης Γεώργας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, τόνισε:

«Υποδέχτηκα σήμερα με ιδιαίτερη χαρά τον κύριο Ροδόπουλο στο Δημαρχείο Πειραιά. Υπογράψαμε Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πειραιά και Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, το οποίο κινείται στην κατεύθυνση υλοποίησης συνεργειών που πιστεύω πως είναι απαραίτητες –  ειδικά αυτή την εποχή στη χώρα – προκειμένου να επιτυγχάνουμε καλά αποτελέσματα. Αποτελεί μια σοβαρή εκπαιδευτική δομή στην πόλη του Πειραιά και ήταν θέμα χρόνου να υπογραφεί  Σύμφωνο Συνεργασίας,  έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε κοινές  συνέργειες και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ να μας συνδράμει σε αθλητικές, κοινωνικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις , προσφέροντας στον Δήμο  δυνατότητες υποτροφιών με ευνοϊκούς όρους. Από την άλλη  κι εμείς θα είμαστε παρόντες όπου μπορούμε να βοηθήσουμε τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΑΚΜΗ στο πλαίσιο των δικών μας δυνατοτήτων. Μέσω των Παραρτημάτων του στην πόλη του Πειραιά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ καλύπτει ανάγκες που δεν μπορεί να καλύψει, αν θέλετε, η κεντρική διοίκηση, το κράτος. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας θα φανούν τους προσεχείς μήνες και θα είναι ορατά και για τις δύο πλευρές, αλλά κυρίως  και για τους δημότες του Πειραιά».


Ο Πρόεδρος  του Εκπαιδευτικού Ομίλου  ΑΚΜΗ  κ. Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, ανέφερε:

« Η σημερινή παρουσία μας στον Δήμο Πειραιά μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ως Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αμφότερα με παρουσία και στην πόλη του Πειραιά, πιστεύω ότι τέτοιες ενέργειες σε μια περίοδο που η χώρα μας μαστίζεται από την κρίση είναι απαραίτητες. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ είναι και θα παραμείνει αρωγός σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία του Δήμου αλλά και το αντίθετο. Διότι μέσω της συνεργασίας μας με τον Δήμο μας δίνεται η δυνατότητα να συμπράξουμε σε ενέργειες που διοργανώνουμε, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι  ορατό για τους πολίτες του Πειραιά, για τους νέους, για όλους μας! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ μέσω της πανελλαδικής του παρουσίας στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στο Ηράκλειο Κρήτης υποστηρίζει και υλοποιεί τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Είμαστε παντού, για να είμαστε δίπλα στους νέους, είμαστε δίπλα στον Δήμαρχο και στον Δήμο Πειραιά».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβάθμιση και βελτίωση του γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας

Kατά τη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής εγκρίθηκε ομόφωνα η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Συντήρηση, αναβάθμιση και βελτίωση γηπέδου Αμπελακίων Σαλαμίνας», που εισηγήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 520.000,00€ και αφορά τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ποιοτικού χώρου που θα μπορεί[…]

Περισσότερα »

Αφιέρωμα στη Σοφία Βέμπο από τον Παναγιώτη Φύτρα

Η Κατερίνα Πετρίδου, έχει αφιερώσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της στην διατήρηση του μύθου της θρυλικής Σοφίας Βέμπο. Κοριτσάκι ακόμα, μαγεύτηκε από την φωνή και την παρουσία της μεγαλύτερης Ελληνίδας τραγουδίστριας. Η Βέμπο με την σειρά της, της χάρισε απλόχερα την φιλία της. Η κ. πετρίδου, είχε την σπάνια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *