Τα συμπτώματα του αρρωστημένου έρωτα

Γράφει η Μαΐρα

Καταρχήν ο έρωτας προυποθέτει προσμονή, ζήλια, αισιοδοξία, χαρά καβγαδάκια, αυπνίες κ.α..  Όταν όμως τα παραπάνω συμπρώματα ξεπερνούν τα όρια του φυσιολογικού, τότε μιλάμε για αρρωστημένο έρωτα. 

Αυτός ο έρωτας, προκαλεί κατά κανόνα εξαντλητικό πόνο.  Συνήθως δημιουργείται από άτομα που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ώστε είτε να νιώθουν θύματα, είτε να νιώθουν θύτες, μέσα στην σχέση.

  Τα συμπτώματα του αρρωστημένου έρωτα είναι:

  • Έντονοι καβγάδες με προσβλητικό ύφος, αποσκοπώντας να μειώσουν τον άλλον.
  • Έντονη ζήλια, φτάνοντας τα όρια της κατασκοπείας.
  • Καθημερινές συναντήσεις με απαιτητικό χαρακτήρα, που εάν δεν πραγματοποιηθούν τότε ξεσπούν καβγάδες σε σημείο χωρισμού.
  • Επαναλαμβανόμενα μηνύματα ή τηλέφωνα με ύφος ανακριτικό.

Συνήθως, αυτά τα άτομα δεν επιθυμούν να χωρίσουν ή εάν χωρίσουν, δημιουργούν και πάλι μια σχέση, εξάρτησης-εξαρτημένου!

πηγή: maira.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξασφαλίστε μια επιτυχημένη συνέντευξη για δουλειά!

Γράφει η Μαΐρα… Εκτός από τις γνώσεις σας, που είναι γραμμένες στο βιογραφικό και σας εξασφαλίζουν την ικανότητα σας για την συγκεκριμένη θέση εργασίας που διεκδικήτε, υπάρχει και ένας ακόμη τρόπος για να εξασφαλίσετε την πρόσληψη σας.   Βασίζεται στην γλώσσα του σώματος!  Όταν έρθει αυτή η πολυπόθητη στιγμή που χτυπάει[…]

Περισσότερα »

Αστρολογικές προβλέψεις από τις 9 έως τις 15 Ιανουαρίου

Αστρολογικές προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια, από τις 9 Ιανουαρίου 2016 έως τις 15 Ιανουαρίου 2016 και οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας από τον Ιωάννη Μπαρδόπουλο. Κριός: Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να είναι κάπως κουραστικό για τους περισσότερους αλλά οι συνθήκες μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ θετικές και ευνοϊκές για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *