Τελετή υποδοχής της πρώτης ομάδας κινέζων τουριστών κρουαζιέρας

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. με επικεφαλής το Δ/ντα Σύμβουλο Cpt. Fu Chengqiu μαζί με το Δ/ντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises Κυριάκο Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σε ειδική εκδήλωση την πρώτη ομάδα 250 κινέζων τουριστών στο  κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia σε ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική στη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. για το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, στόχος που υποστηρίζεται και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του home porting και την ενίσχυση του λιμένος Πειραιά στη διεθνή βιομηχανία κρουαζιέρας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. επέδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal Cruises που χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας για τη συνολική συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting αφού έχει διακινήσει  πάνω από 650.000 επιβάτες την τελευταία 5ετια.

Όπως δήλωσε ο Cpt. Fu Chengqiu «Ευχαριστούμε θερμά τη Celestyal Cruises για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάπτυξη του Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική τόσο για τη τοπική, όσο και για την εθνική οικονομία. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών κρουαζιέρας, ώστε να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες του λιμένος Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξενοδοχεία: Τρεις προτάσεις γρήγορης απόδοσης από PwC

Ο κατακερματισμός του κλάδου κρατά σε μέτρια επίπεδα την ανταγωνιστικότητα. Τρεις προτάσεις γρήγορης απόδοσης. Γιατί δεν γίνονται αγοραπωλησίες. Πωλούνται 225 ξενοδοχεία αλλά με υψηλά τιμήματα. Στα 4 δις τα δάνεια των εταιρειών zombies. Απαιτείται ρύθμιση για το 50%. Μια ενδιαφέρουσα μελέτη για τις επιδόσεις των εγχώριων ξενοδοχειακών μονάδων με προτάσεις[…]

Περισσότερα »

Κλίμακα φορολογίας με συντελεστές από 5% έως 50%

«Μαχαίρι» στις φοροαπαλλαγές για την εξοικονόμηση του μεγαλύτερου μέρους των περίπου 3,6 δισ. ευρώ που «κοστίζουν» σήμερα, αλλά και ριζικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος και κεφαλαίου, δρομολογεί άμεσα η κυβέρνηση, στο πλαίσιο υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί από το τρίτο μνημόνιο και με στόχο τη δημοσιονομική προσαρμογή με δικαιότερη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *