Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Τελετή υποδοχής της πρώτης ομάδας κινέζων τουριστών κρουαζιέρας

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. με επικεφαλής το Δ/ντα Σύμβουλο Cpt. Fu Chengqiu μαζί με το Δ/ντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises Κυριάκο Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σε ειδική εκδήλωση την πρώτη ομάδα 250 κινέζων τουριστών στο  κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia σε ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική στη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. για το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, στόχος που υποστηρίζεται και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του home porting και την ενίσχυση του λιμένος Πειραιά στη διεθνή βιομηχανία κρουαζιέρας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. επέδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal Cruises που χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας για τη συνολική συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting αφού έχει διακινήσει  πάνω από 650.000 επιβάτες την τελευταία 5ετια.

Όπως δήλωσε ο Cpt. Fu Chengqiu «Ευχαριστούμε θερμά τη Celestyal Cruises για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάπτυξη του Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική τόσο για τη τοπική, όσο και για την εθνική οικονομία. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών κρουαζιέρας, ώστε να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες του λιμένος Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πότε επιτρέπονται κατασχέσεις λογαριασμών πολιτών

Αναδρομικά από τις 7 Απριλίου ισχύουν οι νέες ρυθμίσεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων με τις οποίες αυξάνεται στα 500 ευρώ το όριο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο όπου δεν επιτρέπονται κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων. Επίσης αυξάνεται το ακατάσχετο όριο των μισθών και των συντάξεων από τα 1.000 στα 1.500[…]

Περισσότερα »

ΣτΕ: Στον ΦΑΠ πρέπει να συνεκτιμώνται και οι όμορες περιοχές

Ανοίγει ο δρόμος για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για τις εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού γαίες. Σύμφωνα με σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, στον προσδιορισμό του ΦΑΠ πρέπει να συνεκτιμάται και η φορολογητέα αξία των ακινήτων των όμορων περιοχών, προκειμένου να διασφαλίζεται η αρχή της φορολογικής[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *