Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Τελετή υποδοχής της πρώτης ομάδας κινέζων τουριστών κρουαζιέρας

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. με επικεφαλής το Δ/ντα Σύμβουλο Cpt. Fu Chengqiu μαζί με το Δ/ντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises Κυριάκο Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σε ειδική εκδήλωση την πρώτη ομάδα 250 κινέζων τουριστών στο  κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia σε ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική στη προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. για το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, στόχος που υποστηρίζεται και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του home porting και την ενίσχυση του λιμένος Πειραιά στη διεθνή βιομηχανία κρουαζιέρας.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. επέδωσε τιμητική πλακέτα στην εταιρεία Celestyal Cruises που χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας για τη συνολική συνεισφορά της στην ανάπτυξη του home porting αφού έχει διακινήσει  πάνω από 650.000 επιβάτες την τελευταία 5ετια.

Όπως δήλωσε ο Cpt. Fu Chengqiu «Ευχαριστούμε θερμά τη Celestyal Cruises για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάπτυξη του Πειραιά ως λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική τόσο για τη τοπική, όσο και για την εθνική οικονομία. Για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών κρουαζιέρας, ώστε να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες του λιμένος Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη Βουλή σήμερα η ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή η νέα ρύθμιση για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ασφαλιστικά ταμεία και εφορία. Η νέα ρύθμιση είναι ανοιχτή προς όλους όσους έχουν οφειλές έως 1.000.000 ευρώ βασική οφειλή και μάλιστα δεν χρειάζονται εγγυητικές επιταγές. Επί της ουσίας δεν περιλαμβάνονται σκληρή όροι για την υπαγωγή σε[…]

Περισσότερα »

Απόφαση για την πρόσβαση των τραπεζών στον ELA

Την εκ νέου πρόσβαση των ελληνικών τραπεζών στο μηχανισμό παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα ELA (Emergency Liquidity Assistance) αναμένεται να εξετάσει σήμερα, Τετάρτη το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Το σχετικό αίτημα θα υποστηριχθεί από το Διοικητή της Τράπεζα της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα , ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *