Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης

Γράφει η Μαΐρα

Η ύπνωση είναι μια κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης που ενώ θα αντιλαμβάνεστε που βρίσκεστε δεν θα σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εξέλθετε από αυτή την κατάσταση όποια στιγμή θέλετε.

Η ύπνωση ουσιαστικά, προκύπτει όταν σταματάμε να σκεφτόμαστε. Μοιάζει με την αίσθηση που έχουμε πριν μας πάρει ο ύπνος ή με την αίσθηση που έχουμε νωρίς το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσουμε εντελώς.

 Στη συνεδρία, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο σημείο που ο εγκέφαλος παράγει κύματα «Α» και «Δ». ΜΕ αυτό τον τρόπο αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο σας κατανοώντας το γιατί και το πως συνέβησαν κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας. Παρελθόν-παρών. Παράλληλα θα κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και πως θα το πετύχετε.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 10 καλύτερες και χειρότερες δουλειές για το 2014

Αυτή είναι η χρονιά των αριθμών. Γιατί, όπως προκύπτει, ο μαθηματικός και ο στατιστικολόγος είναι από τους πιο ευνοημένους επαγγελματίες για το 2014. Το CareerCast έφτιαξε την ετήσια λίστα με τις δέκα καλύτερες και χειρότερες δουλειές για το 2014 και οι δύο προαναφερόμενοι κλάδοι είναι στις κορυφαίες θέσεις. Γενικότερα, εννιά[…]

Περισσότερα »

Μακροχρόνια σχέση γάμος σεξ… πώς συνυπάρχουν μεταξύ τους;

Γράφει η Μαΐρα… Πάθος, έρωτας, αγάπη, σχέση, μακροχρόνια σχέση, γάμος, οικειότητα, καθημερινότητα, ρουτίνα!  Κατααστάσεις τόσο οικείες για όλους όσους έχουν ερωτευθεί με πάθος, έχουν αγαπήσει και τελικά έχουν μακροχρόνια σχέση ή έχουν παντρευτεί.  Το συχνότερο φανόμενο των ζευγαριών είναι η εξασθένηση της σεξουαλικής επιθυμίας.  Αιτία αυτού είναι η καθημερινότητα μαζί[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *