Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης

Γράφει η Μαΐρα

Η ύπνωση είναι μια κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης που ενώ θα αντιλαμβάνεστε που βρίσκεστε δεν θα σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εξέλθετε από αυτή την κατάσταση όποια στιγμή θέλετε.

Η ύπνωση ουσιαστικά, προκύπτει όταν σταματάμε να σκεφτόμαστε. Μοιάζει με την αίσθηση που έχουμε πριν μας πάρει ο ύπνος ή με την αίσθηση που έχουμε νωρίς το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσουμε εντελώς.

 Στη συνεδρία, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο σημείο που ο εγκέφαλος παράγει κύματα «Α» και «Δ». ΜΕ αυτό τον τρόπο αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο σας κατανοώντας το γιατί και το πως συνέβησαν κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας. Παρελθόν-παρών. Παράλληλα θα κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και πως θα το πετύχετε.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλανητικό Δελτίο για όλα τα ζώδια… από τις 2 Μαΐου έως τις 8 Μαΐου

Του αστρολόγου Γιάννη Μπαρδόπουλου… Για το Σάββατο 2/5, η Σελήνη είναι για δεύτερη μέρα στο ζώδιο του Ζυγού, στις 0:08 πραγματοποιεί δυσμενές τετράγωνο με τον Πλούτωνα, στις 4:53 πραγματοποιεί δυσμενή αντίθεση με τον Ουρανό, στις 17:03 πραγματοποιεί θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη. Συμπέρασμα: οι νυκτερινές ώρες είναι πολύ εκνευριστικές και[…]

Περισσότερα »

Οχτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους…

Της Ιωάννας Μάζη… Οχτώ στις δέκα ελληνίδες απατούν τον σύντροφό τους όπως αποκάλυψε έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών η οποία έγινε σε 2.000 ζευγάρια, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι άνδρες είχαν αυτό το «προνόμιο» Στη νέα έρευνα, η οποία διήρκεσε δύο χρόνια, έγινε σε συνεργασία με το γυναικολόγο Στ. Χανδακά,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *