Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ύπνωσης

Γράφει η Μαΐρα

Η ύπνωση είναι μια κατάσταση βαθειάς χαλάρωσης που ενώ θα αντιλαμβάνεστε που βρίσκεστε δεν θα σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να εξέλθετε από αυτή την κατάσταση όποια στιγμή θέλετε.

Η ύπνωση ουσιαστικά, προκύπτει όταν σταματάμε να σκεφτόμαστε. Μοιάζει με την αίσθηση που έχουμε πριν μας πάρει ο ύπνος ή με την αίσθηση που έχουμε νωρίς το πρωί, λίγο πριν ξυπνήσουμε εντελώς.

 Στη συνεδρία, ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο εξειδικευμένος θεραπευτής θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε στο σημείο που ο εγκέφαλος παράγει κύματα «Α» και «Δ». ΜΕ αυτό τον τρόπο αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο σας κατανοώντας το γιατί και το πως συνέβησαν κάποια σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας. Παρελθόν-παρών. Παράλληλα θα κατανοήσετε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και πως θα το πετύχετε.

πηγή: maira.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η απιστία δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο

Γράφει η Μαΐρα… Η απστία είναι φαινόμενο και των δύο φύλων.  Ανδρών και γυναικών.  Ο άνθρωπος από την φύση του είναι πολυγαμικό ον, σε αντίθεση με κάποια άλλα ζώα, όπως περιστέρια, δελφίνια που είναι μονογαμικά. Επειδή όμως απιστία και σωστός χειρισμός είναι αλληλένδετα, η γυναίκα που έχει απιστήσει, μπορεί εκ[…]

Περισσότερα »

Cocktail με άρωμα Κρήτης… bartending show στο Ρέθυμνο

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου, κάθε μας γουλιά θα έχει άρωμα Κρήτης! Tα Κρητικά προϊόντα πρωταγωνιστές των shakers! Αυθεντικά κρητικά προϊόντα, αποστάγματα της κρητικής γης μπαίνουν «πίσω από τη μπάρα», για να δημιουργηθούν μοναδικά cocktails. Εννιά από τους καλύτερους bartender της Αθήνας και της Κρήτης, δίνουν το πιο δημιουργικό ραντεβού στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *