Τσίπρα για δικαστές: Δεν βοηθούν αλλά προστατεύουν τους εργοδότες

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου στη Δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά από το υπουργείο Εργασίας, προαναγγέλοντας ταυτόχρονα ρύθμιση για τα μπλοκάκια.

Ξεκινώντας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «όταν υπάρχει βούληση δεν φοβάσαι τη σύγκρουση με κακομαθημένους εργοδότες» και αναφέρθηκε στα πρόστιμα που κλήθηκαν να πληρώσουν συστημικές τράπεζες.

Στο σημείο αυτό ήταν που αναφέρθηκε στο θέμα των «εγκλωβισμένων εργαζομένων» και επιτέθηκε εκ νέου στη Δικαιοσύνη: «Οι ομάδες αυτές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και επειδη υπάρχει το φαινόμενο της τακτικής δικαιοσύνης, που δεν βοηθάει, προστατεύοντας τους εργοδότες, σχεδιάζεται πρόγραμμα για ενίσχυση των εργαζομένων και επανεκπαίδευσή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάβει το “κόκκινο” στην Ευρώπη και για Γαλλία

Η οικονομική κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Ευρωπαϊκού Εξαμήνου για το 2015 θα τεθούν στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ. Στο επίκεντρο της συζήτησης οικονομίες που τον Νοέμβριο διαπιστώθηκε ότι αντιμετώπιζαν μακροοικονομικές ανισορροπίες. Πρόκειται για τις Γαλλία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Σλοβενία. Βάρος[…]

Περισσότερα »

Ν.Δ.: Στενεύουν τα περιθώρια εσωκομματικών εκλογών

Εκτός χρονοδιαγράμματος ως προς τον στόχο για τη διεξαγωγή των εκλογών στις 13 Δεκεμβρίου κινδυνεύει να βρεθεί Ν.Δ. καθώς το Σαββατοκύριακο δεν κατέστη δυνατό να καταλήξει το κόμμα στην εταιρεία που θα αναλάβει να διενεργήσει τη σχετική διαδικασία, ενώ ταυτόχρονα πληθαίνουν οι βουλευτές που ζητούν να μη γίνουν άμεσα οι[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *