Τσίπρα για δικαστές: Δεν βοηθούν αλλά προστατεύουν τους εργοδότες

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου στη Δικαιοσύνη ο πρωθυπουργός, αυτή τη φορά από το υπουργείο Εργασίας, προαναγγέλοντας ταυτόχρονα ρύθμιση για τα μπλοκάκια.

Ξεκινώντας, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «όταν υπάρχει βούληση δεν φοβάσαι τη σύγκρουση με κακομαθημένους εργοδότες» και αναφέρθηκε στα πρόστιμα που κλήθηκαν να πληρώσουν συστημικές τράπεζες.

Στο σημείο αυτό ήταν που αναφέρθηκε στο θέμα των «εγκλωβισμένων εργαζομένων» και επιτέθηκε εκ νέου στη Δικαιοσύνη: «Οι ομάδες αυτές αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και επειδη υπάρχει το φαινόμενο της τακτικής δικαιοσύνης, που δεν βοηθάει, προστατεύοντας τους εργοδότες, σχεδιάζεται πρόγραμμα για ενίσχυση των εργαζομένων και επανεκπαίδευσή τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αιχμές» Γιάννη Πανούση για την υπόθεση Κατρούγκαλου

«Όταν μπαίνεις σε δημόσιες θέσεις, πρέπει να προφυλαχθείς και να προφυλάξεις τους άλλους», είπε στο Mega ο αναπληρωτής υπουργός ΠτΠ, σημειώνοντας ότι η δήλωσή του δεν έχει να κάνει με προσωπικές νύξεις, αλλά με στάση ζωής. Παράλληλα ο Γιάννης Πανούσης εξέφρασε την αντίθεσή του στη μέθοδο της καταστολής από την[…]

Περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ: Να ενημερωθεί η Βουλή για τις δηλώσεις του Ρ. Σπυρόπουλου

Την έκτακτη σύγκληση της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεων του Διοικητή ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για το ασφαλιστικό ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ δια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Π. Κουρουμπλή. Σε σχετική επιστολή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ (συγκεκριμένα των Υπευθύνων ΕΕΚΕ Εργασίας και Υγείας Δ. Στρατούλη και Α. Ξανθού και τη[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *