Α. Τσοχατζόπουλος: Άνανδρος, χυδαίος και λασπολόγος ο Π. Πολάκης

«Ανανδρο, χυδαίο και λασπολόγο» χαρακτηρίζει ο Ακης Τσοχατζόπουλος τον Παύλο Πολάκη, σε ανακοινωσή του προς τον Πρωθυπουργό, για την ανάρτηση που είχε κάνει ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στο facebook, όπου στρεφόταν κατά της Βίκυς Σταμάτη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης είχε γράψει με αφορμή την άσεμνη κίνηση της Βικης Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους την ώρα που έφευγε απο το δικαστήριο:
«Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου “ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:
«Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει τσουλί, τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο» όταν ηταν στο δευτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».
Στην ανακοίνωση ο κ. Τσοχατζόπουλος αναφέρει:
«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζει στρατηγική ο Κ. Μητσοτάκης

Πρέσινγκ στην κυβέρνηση εντός και εκτός βουλής σχεδιάζει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που βλέπει να απομακρύνεται το σενάριο των εκλογών. Σε ολοήμερο σχολείο σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ. Για πρώτη φορά χθες ο κ. Μητσοτάκης στη δημόσια δήλωσή του για το Eurogroup απέφυγε να μιλήσει για εκλογές καλώντας την κυβέρνηση[…]

Περισσότερα »

Το χρονοδιάγραμμα μετά τη συμφωνία

Σύμφωνα με το avgi.gr, μόλις ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο που θα περιλαμβάνει τη συμφωνία, θα περάσει το αργότερο μέχρι τις 20 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το κείμενο θα περιέχεται το σύνολο των μέτρων, θετικών και αρνητικών, τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή από το 2019. Εφόσον καταρτιστεί το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *