Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», προϋπολογισμού 999.833 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Αντικείμενο του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση υφιστάμενων οδών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας με στόχο τη βελτίωση του οδοστρώματος και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει ασφαλτικές εργασίες, εργασίες φρεζαρίσματος καθώς και εργασίες ανύψωσης ή καταβιβασμού των στέψεων των υπαρχόντων φρεατίων ή εσχάρων φρεατίων.

Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν παρεμβάσεις σε τμήματα των οδών: Περραιβού – Καΐρη – Δαρδανελίων, Εθνικής Αντιστάσεως (σε δύο σημεία), Κωνσταντινουπόλεως, Πλάτωνος, Δωδεκανήσου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κισσάβου, Υψηλάντου και Ακτή Ιωνίας.

Τη δημοπράτηση του έργου, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Eχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε ένα σωστό σχολείο…”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς επισκέφθηκε σχολεία της πόλης, για να ευχηθεί στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς  καλή σχολική χρονιά. Ο κ. Μώραλης παραβρέθηκε στο  17ο Δημοτικό Σχολείο στα Καμίνια και στα Εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς. Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Πειραιά[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό

Ο Δήμος Πειραιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν διαθέτει από σήμερα έως και την Παρασκευή 11 Αυγούστου κλιματιζόμενες αίθουσες για το κοινό. Συγκεκριμένα: Το Β1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης (Βασ. Γεωργίου Β’ 10 & Βούλγαρη 155) θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Τηλέφωνα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *