Βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας», προϋπολογισμού 999.833 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Αντικείμενο του έργου, που χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας, είναι η συντήρηση και η αποκατάσταση υφιστάμενων οδών του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας με στόχο τη βελτίωση του οδοστρώματος και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας. Περιλαμβάνει ασφαλτικές εργασίες, εργασίες φρεζαρίσματος καθώς και εργασίες ανύψωσης ή καταβιβασμού των στέψεων των υπαρχόντων φρεατίων ή εσχάρων φρεατίων.

Ειδικότερα, θα εκτελεσθούν παρεμβάσεις σε τμήματα των οδών: Περραιβού – Καΐρη – Δαρδανελίων, Εθνικής Αντιστάσεως (σε δύο σημεία), Κωνσταντινουπόλεως, Πλάτωνος, Δωδεκανήσου, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Κισσάβου, Υψηλάντου και Ακτή Ιωνίας.

Τη δημοπράτηση του έργου, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη κατασκευής του έργου και την παραλαβή του αναλαμβάνει ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πεντάωρη πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ την Πέμπτη

Πανελλαδική στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για την προσεχή Πέμπτη, 11 Μαΐου, από τις 07:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, αντιδρώντας στις εξαγγελίες για υποχρεωτική ένταξη των παιδιών, ηλικίας 4 ετών στα νηπιαγωγεία. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 09:00 της ίδιας ημέρας[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Κλιματιζόμενες αίθουσες όψει των υψηλών θερμοκρασιών

Ο Δήμος Πειραιά εν όψει των επικείμενων υψηλών θερμοκρασιών, θα διαθέτει για το κοινό, από Παρασκευή 17/6 έως και την Κυριακή 19/6, την κλιματιζόμενη αίθουσα του χώρου του Ε1 ΚΑΠΗ (Καλλέργη 142, Αγία Σοφία), κατά τις ώρες 8:00 έως 22:00, καθώς και την κλιματιζόμενη αίθουσα στον 1ο όροφο του Πύργου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *