Ξανά στο χειρουργείο η Ντόρα Μπακογιάννη

Η καταπόνηση από τις συνεχείς μετακινήσεις για τον ύστατο χαιρετισμό στον Κώστα Μητσοτάκη ή μια απότομη κίνηση αρκούσαν για να επιστρέψει η Ντόρα Μπακογιάννη στο χειρουργείο.
Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί να υποβληθεί, στο Μετροπόλιταν, σε επέμβαση στο χειρουργημένο αριστερό πόδι. Οπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” τον περασμένο Απρίλιο είχε υποβληθεί στο θεραπευτήριο Υγεία σε ολική αρθροπλαστική, ωστόσο φαίνεται πως αυτή τη φορά το πρόβλημα είναι μυϊκό.

Κατόπιν αυτού, δύσκολα αναμένεται να προλάβει τη συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, εάν αυτή διεξαχθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναχωρούν σταδιακά οι εκδρομείς των Χριστουγέννων

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να κορυφωθεί σταδιακά η έξοδος των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα προς την περιφέρεια ενόψει των Χριστουγέννων. Ήδη από τα ξημερώματα έως το μεσημέρι (14.00) από τα διόδια Ελευσίνας προς την Πελοπόννησο πέρασαν 12.800 οχήματα. Σύμφωνα με τον συγκοινωνιολόγο της Ολυμπίας Οδού Γιάννη[…]

Περισσότερα »

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Λάρισας – Θεσσαλονίκης

Κανονικά και μέσω του ΠΑΘΕ κινούνται τα οχήματα στην εθνική οδό Λάρισας – Θεσσαλονίκης μετά την υπερχείλιση του οδοστρώματος στη Νέα Εφεσο, λίγο πριν την Κατερίνη. Η κυκλοφορία διεξάγονταν μέσω Ελασσόνας και Κοζάνης, μέχρι να αποκασταθεί η κυκλοφορία, ενώ η αρμόδια εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης της, «σχετικά[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *