Κανάλι Ένα 90,4 FM

Κανάλι Ένα 90,4 FM

Υδροδότηση της περιοχής Σατερλί – Κανάκια

Στην Σαλαμίνα μετέβη σήμερα Παρασκευή  ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το Δημαρχείο της Σαλαμίνας όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο κ. Ισιδώρα Νάννου, τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Μπίλλια, τις Τεχνικές και τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου. Συζήτησε τα προβλήματα των έργων που είναι σε εξέλιξη, όπως το δίκτυο ακαθάρτων των Αμπελακίων και των Σεληνίων, το δίκτυο ακαθάρτων των Παλουκίων και τα έργα οδοποϊίας που θα ξεκινήσουν την προσεχή Τετάρτη 26 Απριλίου. Επίσης συζητήθηκε η βελτίωση του δικτύου υδροδότησης των Βασιλικών, του Αγ. Γεωργίου κλπ το οποίο παρουσιάζει συχνές διαρροές.

Εν συνεχεία ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε μαζί με την Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Σαλαμίνας τα έργα απορροής όμβριων που εκτελούνται στην περιοχή Βουρκάρι και Δημαρχείου και παρέστη στις δοκιμές που γίνονται στο δίκτυο υδροδότησης της περιοχής Σατερλί-Κανάκια.

Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται και η τροφοδοσία του δικτύου πυρκαγιάς στο μοναδικό πνεύμονα της περιοχής, το δάσος του Αγίου Νικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη – απολογισμός του δήμαρχου Γ. Μώραλη αμέσως μετά τις εκλογές

Θα ανοίξει τα χαρτιά του απέναντι στον Πειραϊκό λαό ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος σε ειδική συνέντευξη Tύπου που θα δώσει αμέσως μετά τις εκλογές θα κάνει αναλυτικό απολογισμό του ενός χρόνου της θητείας του στο τιμόνι του Δήμου Πειραιά και φυσικά θα αναφερθεί και στους στόχους που έχει[…]

Περισσότερα »

Β. Μιχαλολιάκος: Ομιλία με θέμα το Δημοψήσμα της Κυριακής

Ο τέως Δήμαρχος Πειραιά  Βασίλης Μιχαλολιάκος σήμερα ημέρα Τετάρτη  1/7  και ώρα 8:30 μ.μ.θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Συνδυασμού του «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» στο ξενοδοχείο CAVO DORO (Παπαναστασίου Αλέξανδρου 19-Καστέλλα), με θέμα το δημοψήσμα της Κυριακής και οι πολιτικές εξελίξεις.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *