Άνεργη κατήγγειλε ότι τη χαστούκισε ελεγκτής της ΣΤΑΣΥ

«Τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες», τήρησε η αρμόδια υπηρεσία ελέγχου εισιτηρίων, τονίζει η ΣΤΑΣΥ Α.Ε. σε ανακοίνωσή της μετά τον έλεγχο που διενήργησε σχετικά με την καταγγελία άνεργης ότι δέχθηκε χαστούκι από ελεγκτή στο Μετρό της Ομόνοιας, επειδή δεν είχε ακυρώσει εισιτήριο.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της εταιρείας Ν. Παπαθανάσης τόνισε στο Mega ότι: «Με ευαισθησία ελέγχουμε το γεγονός. Διερευνούμε όλη την υπόθεση, παρακολουθούμε το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (…) και όταν ολοκληρώσουμε την έρευνα μας θα βγούμε να ανακοινώσουμε τι έχει συμβεί». Μιλώντας νωρίτερα στον Ant1, η καταγγέλλουσα υποστήριξε ότι ως άνεργη δεν είχε χρήματα για να πληρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου και πως όταν αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της στον ελεγκτή, επειδή, κατά τα λεγόμενά της, δεν ήταν σε θέση να πληρώσει το σχετικό πρόστιμο, εκείνος την έσπρωξε και τη χαστούκισε. Παράλληλα η ΣΤΑΣΥ δήλωσε επίσης πως θα διαθέσει σε κάθε αρμόδιο όργανο τα στοιχεία που διαθέτει (βιντεοληπτικό υλικό κλπ) για τον έλεγχο της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο άγαλμα του Βενιζέλου παραμένουν περίπου 60 πρόσφυγες

Στο άγαλμα του Βενιζέλου βρίσκονται εδώ και αρκετές ώρες περίπου 60 πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. Στην πλειονότητα τους δηλώνουν ότι είναι από το Αφρίν της Συρίας και υποστηρίζουν

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *