Αθήνα 9,84 και Κανάλι Ένα 90,4 σε… τροχιά επικοινωνίας

Αθήνα και Πειραιάς έρχονται πιο κοντά, ενώνουν όραμα σχέδια και προοπτικές. Συγχρονίζουν το πάθος τους για ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα από τις συχνότητες των δύο ιστορικών Δημοτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών του «Αθήνα 9,84» και του «Καναλιού Ένα 90,4» διαμορφώνοντας νέα αντίληψη επικοινωνίας και συνεργασίας στο χώρο των ερτζιανών.

Στο πλαίσιο αυτό οι επικεφαλής των δύο Διοικητικών Συμβουλίων  των Σταθμών οι Γιάννης Παντελάκης πρόεδρος του “Αθήνα 9,84“ και Μιχάλης Κυριακίδης ο αντιπρόεδρος του Αθηναϊκού ραδιοφώνου και ο Παναγιώτης Αβραμίδης πρόεδρος του “Καναλιού Ένα 90,4” και ο Στέλιος Μπρατσόλης αντιπρόεδρος του Σταθμού, συναντήθηκαν ανταλλάσοντας απόψεις για το μέλλον και την προοπτική που διαφαίνεται στα δύο ιστορικά ραδιόφωνα με γνώμονα την προβολή όχι μόνο των σημαντικότερων ειδήσεων της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά, πολύ δε περισσότερο, την ανάδειξη της τοπικής ειδησιογραφίας του πολιτισμού και της κουλτούρας των Δήμων στους οποίους ανήκουν.

Εντυπωσιακό αλλά και δύσκολο εγχείρημα εάν υπολογίσει κανείς ότι  τόσο ο «Αθήνα 9,84» όσο και το «Κανάλι  Ένα 90,4» αποτελούν το κρίκο εκείνο της επικοινωνίας που συνδέει το τοπικό με το παγκόσμιο σε μια εξαιρετικά παγκόσμιοποιημένη κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *