Ακινητοποιημένα τρένα – Προαστιακός μέχρι την Τρίτη 12/7

Ακυρώνονται τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο – Πάτρα και αντιστρόφως.

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος από σήμερα Παρασκευή έως και την ερχόμενη Τρίτη, 12 Ιουλίου, μετά την απόφαση εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ για συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.

Ως εκ τούτου ακυρώνονται τα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.

Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα Δουκίσσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης και Πανελλήνια Ενωση Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ αντιδρούν στην ιδιωτικοποίηση των δύο εταιρειών του ομίλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ και ζητούν υπογραφή Συλλογικής Σσύμβασης Εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κορονοϊός: Πότε θα περάσει η Ελλάδα τη φάση των μαζικών τεστ

Αν και ακόμη βρισκόμαστε στη φάση όπου υπάρχουν ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια για τη διεξαγωγή εργαστηριακών ελέγχων για κορονοϊό, την τελευταία εβδομάδα τα σχετικά τεστ έχουν αυξηθεί κατά 50% ενώ μόνο μέσα σε ένα 24ωρο φαίνεται να διενεργήθηκαν περί τους 4000 ελέγχους. Το Υπουργείο Υγείας έχει δώσει σαφείς εντολές και από[…]

Περισσότερα »

Ο «πόλεμος» των 15 ημερών – Κρίσιμος ο Απρίλιος για να νικηθεί ο κορονoϊός

Κρίσιμος είναι ο Απρίλιος – ειδικά οι δύο πρώτες εβδομάδες – καθώς κατά το διάστημα αυτό θα αποκρυσταλλωθεί η εικόνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που έχουν επιβληθεί στη χώρα μας. Η πορεία της καμπύλης της επιδημίας δημιουργεί συγκρατημένη αισιοδοξία, οι επιστήμονες προειδοποιούν εντούτοις ότι ο απολογισμός της επέλασης[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *