Ανατροπή… στην Επίδαυρο τον 15Αυγουστο!

Της Κατερίνας Παπαγεωργίου

Μπορείτε να κλείσετε θέσεις από τώρα για τους “Αχαρνής” σε χαμηλότερες τιμές από ότι γινόταν μέχρι σήμερα μετά την επιτυχία που είχαν οι “Εκκλησιάζουσες” των οκτώ ευρώ στην Επίδαυρο.

Οι “Αχαρνής” λοιπόν θα παρουσιαστούν σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στις 14 και 15 Αυγούστου για δεύτερη μάλιστα φορά στην Επίδαυρο με χαμηλές πλέον τιμές των 15 ευρώ για το κάτω διάζωμα και των δέκα ευρώ για το άνω διάζωμα πάντα με πρωταγωνιστές τους: Αρη Σερβετάλη, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη.

Η νέα παρουσίαση θα γίνει όχι γιατί είχε εξαιρετική επιτυχία ο θίασος όταν πρωτοπαρουσίασε το έργο μέσα στον Ιούλιο, αλλά γιατί οι “Νεφέλες” που ήταν να ανεβούν στην Επίδαυρο 14 και 15 Αυγούστου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ματαιώθηκαν.

Λίγες μέρες πριν την ματαίωση τους, είχε απομακρυνθεί από το καστ ο σκηνοθέτης Βασίλης Παπαβασιλείου που όμως είχε ήδη “βγάλει” όλη τη δουλειά, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να αναλαμβάνει ο ίδιος την σκηνοθεσία.

Τελικά, το νέο σχέδιο δεν τους βγήκε σε καλό και η παράσταση δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε καν σε περιοδεία.

Βέβαια να υπογραμμίσουμε πως αυτήν την Παρασκευή όπως και το Σάββατο θα ανεβεί στην Επίδαυρο η “Ιφιγένεια στην χώρα των Ταύρων” του Ευριπίδη από το ΚΘΒΕ με την Αμαλία Μουτούση σε μια εμφάνιση που θα συζητηθεί καθώς ξυρίζει το κεφάλι της παραπέμποντας σε έγκλειστους σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, ιδέα του σκηνοθέτη της παράστασης Θωμά Μοσχόπουλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης: Η ΝΔ στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα

Κεντρική πολιτική της κάθε κυβέρνησης πρέπει να είναι η ενίσχυση των εξωστρεφών επιχειρήσεων, υπογράμμισε ο Κ. Μητσοτάκης. Βούληση της ΝΔ είναι να δοθούν φορολογικά κίνητρα στις εταιρείες και καλύτερη κατάρτιση στους εργαζομένους. Στα ζητήματα της ανεργίας και της απασχόλησης επικεντρώνεται το 1ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιείται σήμερα στη[…]

Περισσότερα »

Συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στα «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα»

Με μια μεγάλη συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου συνεχίζεται την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 21.30, το Φεστιβάλ του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας «Λιπάσματα 2017- Φεστιβάλ στη θάλασσα». Ο κόσμος που θα βρεθεί στη συναυλία, δεν θα κληθεί να πληρώσει κανένα αντίτιμο, αλλά αντ’ αυτού θα μπορεί εθελοντικά να προσφέρει τρόφιμα, τα οποία[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *