“Αν μπορούσα δεν θα επέτρεπα την έλευση του τραμ”

Την διαμόρφωση της οδού Βασιλέως Γεωργίου για να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων αλλά και η διέλευση των πεζών προς τα μαγαζιά κατά την έλευση του τραμ αποφασίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε ότι “εάν ήταν στο χέρι του δεν θα επέτρεπε την έλευση του τραμ στον Πειραιά” αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το έργο έχει προχωρήσει και υπάρχουν ρήτρες και δεσμεύσεις.

“Εμείς, τόνισε, βρήκαμε το έργο σε εξέλιξη. Η προηγούμενη δημοτική αρχή το είχε υπογράψει και το είχε εγκρίνει”.  Εκπρόσωποι του συνδυασμού της προηγούμενης δημοτικής αρχής τόνισαν ότι σήμερα είναι εναντίον της έλευσης του τραμ γιατί έκαναν λάθος όταν το είχαν ψηφίσει πριν τρία χρόνια. Κάλεσαν δε τον δήμαρχο να σταματήσει το έργο. Ο κύριος Μώραλης απάντησε ότι τώρα είναι πολύ αργά και ότι αν είχαν μετανιώσει ειλικρινά που ψήφισαν το τραμ είχαν τον χρόνο από το 2013 που άρχισαν τα έργα μέχρι τον Αύγουστο του 2014 που παρέδωσαν τη δημαρχία να το είχαν σταματήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Παρουσία του Δημάρχου Πειραιά στην Οδησσό ανοίγει προοπτικές

Της Λιάνας Γουγή… Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ίδρυσης της Οδησσού βρίσκεται από εχθές ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης. «Ο Πειραιάς ανοίγει τα φτερά του προς το εξωτερικό, οι σχέσεις μας με την Οδησσό αναζωπυρώθηκαν, σκοπεύουμε να ενισχύσουμε τις πολιτιστικές, κοινωνικές και επιχειρηματικές συνεργασίες και δράσεις μεταξύ των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *