“Αν μπορούσα δεν θα επέτρεπα την έλευση του τραμ”

Την διαμόρφωση της οδού Βασιλέως Γεωργίου για να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων αλλά και η διέλευση των πεζών προς τα μαγαζιά κατά την έλευση του τραμ αποφασίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε ότι “εάν ήταν στο χέρι του δεν θα επέτρεπε την έλευση του τραμ στον Πειραιά” αλλά τώρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιατί το έργο έχει προχωρήσει και υπάρχουν ρήτρες και δεσμεύσεις.

“Εμείς, τόνισε, βρήκαμε το έργο σε εξέλιξη. Η προηγούμενη δημοτική αρχή το είχε υπογράψει και το είχε εγκρίνει”.  Εκπρόσωποι του συνδυασμού της προηγούμενης δημοτικής αρχής τόνισαν ότι σήμερα είναι εναντίον της έλευσης του τραμ γιατί έκαναν λάθος όταν το είχαν ψηφίσει πριν τρία χρόνια. Κάλεσαν δε τον δήμαρχο να σταματήσει το έργο. Ο κύριος Μώραλης απάντησε ότι τώρα είναι πολύ αργά και ότι αν είχαν μετανιώσει ειλικρινά που ψήφισαν το τραμ είχαν τον χρόνο από το 2013 που άρχισαν τα έργα μέχρι τον Αύγουστο του 2014 που παρέδωσαν τη δημαρχία να το είχαν σταματήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επανέρχεται η ελεγχόμενη στάθμευση στην Ταξιαρχών

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού και των πολιτών ενεργοποιείται από 1η Σεπτεμβρίου το σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης στην οδό Ταξιαρχών, από τη Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την πλ. Ελευθερίας. Το σύστημα θα ισχύει τις εργάσιμες ημέρες και ώρες των καταστημάτων και όχι τις αργίες. Στόχος είναι η απελευθέρωση[…]

Περισσότερα »

Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και happening για τα παιδιά στον Πειραιά

Με εκδηλώσεις για παιδιά, πολλές εκπλήξεις και happening, ο Δήμος Πειραιά βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους. Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:30 έως τις 14:30, θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δραστηριότητες στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός και στη νέα πλατεία Πηγάδας αλλά και[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *