Απάντηση της ΔΗΡΑΠ σε ανακοίνωση της ΕΤΕΡ

Σε απάντηση πρόσφατης ανακόινωσης της ΕΤΕΡ αναφορικά με τη ΔΗΡΑΠ εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

“Σε εποχές συσσωρευμένων οικονομικών, κοινωνικών και άλλων αδιεξόδων, που δημιούργησαν οι κυρίαρχες αντιλήψεις και πρακτικές άλλων δεκαετιών, η νέα διοίκηση του Δημοτικού Ραδιοφώνου της πόλης μας δηλώνει έμπρακτα κάθε μέρα, την πίστη της και την αποφασιστικότητά της να διασφαλίσει την μακροημέρευση του Καναλιού 1, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων του, έχοντας ως κύριο πυρήνα της δράσης του, την ευνομία και την διαφάνεια.

Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της από 26ης Φεβρουαρίου 2015 επιστολής της ΕΤΕΡ. Η σημερινή Διοίκηση αντιμετωπίζει ήδη μια ανοικτή αντιδικία σχετικά με την απομάκρυνση 5 ηχοληπτών από την εργασία τους η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από Τελεσίδικη Έκθεση Επιθεωρητή του ΑΣΕΠ, η τήρηση της οποίας ήταν υποχρεωτική για την ΔΗ.ΡΑ.Π.

Το να χαρακτηρίζει η ΕΤΕΡ, πρόσχημα την τήρηση των εντολών του ΑΣΕΠ όχι μόνον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά μάλλον καταδεικνύει τον τρόπο αντιμετώπισης μιας Ανεξάρτητης Αρχής, αναγνωρισμένης από το Σύνταγμα.

Τέλος να σημειωθεί ότι και οι μομφές περί δήθεν αντεργατικών μέτρων και συμπεριφορών και οι προφανείς ανακρίβειες του κειμένου, πρέπει και είναι προορισμένες να πέσουν στο κενό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του προέδρου ΔΗΡΑΠ με τον Μητροπολίτη Πειραιώς

Στο πλαίσιο της επικοινωνίας με τους φορείς και τις αρχές της πόλης που έχει αποφασίσει το Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π., ο πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης Αλεξανδρος Τζεφεράκος με τον σύμβουλο του Ιωνα Κεχαγιόγλου

Περισσότερα »

«Μια φορά κι έναν καιρό στον Πειραιά»… Η νέα εκπομπή του Καναλιού Ένα 90.4

Μερικές από τις πιο μαγικές ιστορίες του Πειραιά, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους της πόλης μας, αναβιώνουν μέσα από τη νέα εκπομπή του Γιάννη Κλάδη, με τίτλο «Μια φορά κι έναν

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *