Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι Δικηγόροι του Πειραιά

Απέχουν και σήμερα από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι του Πειραιά, ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της επαπειλούμενης  μετεγκατάστασης των δικαστηρίων από το κέντρο της πόλης στις πρώην αποθήκες Κεράνη επί της οδού Θηβών. 

Τα δικαστήρια δεν πρόκειται να φύγουν από τον Πειραιά διαβεβαίωσε εκ νέου μιλώντας στο Κανάλι 1 ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Μιχαλολιάκος. Πρόκειται για μία παράλογη απόφαση είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι μετά την χθεσινή συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο ότι δεν πρόκειται να μεταφερθούν. Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Μιχαλολιάκο ότι μέχρι τις 31 Αυγούστου, θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για να υλοποιηθούν όλες οι υπόλοιπες δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ίδιος ο κ. Σαμαράς για την πόλη του Πειραιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι πρέπει να προσέξουν οι φοιτητές στην ενοικίαση σπιτιού – Χρήσιμες συμβουλές

Το βασικό πρόβλημα, για όσους νέους πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές, μακριά, από την οικογενειακή κατοικία, είναι η στέγη. Το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών δίνει χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την ενοικίαση σπιτιού από φοιτητές. Αναλυτικά: Για την εύρεση κατοικίας, υπάρχουν, σε κάθε πόλη, μεσιτικά γραφεία, αγγελίες, ιστοσελίδες, ενοικιαστήρια, ανακοινώσεις κ.λπ.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *