Απίστευτο: Εκλογικό κέντρο «φάντασμα» στη Νίκαια – Δεν ψηφίζει κανείς!

Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Μέχρι τη μία το μεσημέρι, στο 316 εκλογικό τμήμα της Νίκαιας δεν είχε ψηφίσει κανείς από τους 712 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο!

Οπως είπε στο Mega η δικαστική αντιπρόσωπος του εκλογικού τμήματος, Αφροδίτη Μακρή, το 65% των εγγεγραμμένων πρέπει να έχουν φύγει από τη ζωή, καθώς οι ημερομηνίες γέννησης που αναγράφονται είναι για παράδειγμα του 1900 και του 1903!!!

Οπως τόνισε η δικαστική αντιπρόσωπος, κάτι αντίστοιχο ισχύει και στα εκλογικά τμήματα 311 έως 317, όπου μέχρι τη μία το μεσημέρι είχαν ψηφίσει από δύο έω 20 άτομα! Η κυρία Μακρή υποστήριξε πως στο δικό της τμήμα δεν έχει εμφανιστεί κανείς, πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μιλώντας με τον Δήμο, διαπίστωσε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και στις Ευρωεκλογές του 2012!

Η δικαστική αντιπρόσωπος τόνισε πως πιθανότατα οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν ενημερωθει στο συγκεκριμένο τμήμα και γι αυτό δεν είχε προσέλθει κανείς πολίτης για να ψηφίσει… «Δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ γιατί θα είναι φανερή η ψήφος μου» τόνισε με χιούμορ η κυρία Μακρή που στον αέρα του MEGA… παρακαλούσε να βρεθεί πολίτης που θα πάει να ψηφίσει στο εκλογικό της τμήμα!

«Κάθομαι εδώ με τα μέλη της επιτροπής και το συζητάμε. Δεν έχει περάσει άνθρωπος» συνέχισε η κα. Μακρή, μιλώντας στο MEGA, μεταφέροντας και τα αντίστοιχα προβλήματα στα διπλανά εκλογικά τμήματα.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείο Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι πρόβλημα που θα έπρεπε να λύσει ο Δήμος και πως το φαινόμενο δεν είναι τωρινό. Επιβεβαίωσε επίσης πως πρόκειται για μεγάλης ηλικίας Μικρασιάτες, όπως είχε αναφέρει η κα. Μακρή.

Λίγο μετά τη μία στη δεύτερη παρέμβασή της η δικαστική αντιπρόσωπος ανακοίνωσε με χαρά πως είδε τους δύο πρώτους πολίτες να ψηφίζουν και το πάνελ του Mega… ξέσπασε σε χειροκροτήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουρές στο ΙΚΑ για τα Βιβλιάρια Υγείας… χωρίς λόγο

Ουρές για δεύτερη ημέρα από νωρίς το πρωί στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, όπου ασφαλισμένοι συνωστίζονται για τη θεώρηση των βιβλιαρίων υγείας τους. Το ΙΚΑ εξηγεί ότι δεν απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Το πρόβλημα, δημιουργείται κυρίως, από ανέργους[…]

Περισσότερα »

Στο πλευρό των πτηνοτρόφων η κυβέρνηση

Στο πλευρό των πτηνοτρόφων βρίσκεται η κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διαβεβαίωσε ο Μάκης Βορίδης στη συνάντησή του με τον Θάνο Αγγελάκη, εκπρόσωπο τής υπό σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *