Αποκαλυπτικός ο Σταμάτης Κραουνάκης σε… “Σε πρώτο ενικό”

Χειμαρρώδης, αποκαλυπτικός και μοναδικός, όπως πάντα, ο Σταματης Κραουνάκης μοιράστηκε τις σκέψεις του και τα τραγούδια με τους ακροατές του “Καναλιού Ένα” 

Καλεσμένος των Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου μίλησε για όλους και για όλα και κυρίως για τα δύο αγαπημενα του θέματα , την τέχνη και την Πολιτική. Στη δίωρη εκπομμπή ακούστηκαν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του μεγάλου δημιουργοί τη “Λειτουργία των Πόλεων”.Το CD με τα 31 τραγούδια και τα 10 κείμενα του Σταμάτη Κραουνάκη κυκλοφορεί ήδη σε δισκοπωλεία και βιβλιοπωλεία.

Ο “Στάμ” μίλησε επίσης για το νέο του θεατρικό εγχείρημα: «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη». Το βιβλίο του Κώστα Βάρναλη μεταφέρεται από 10 Ιουλίου στη σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και αποτελεί την καλοκαιρινή παραγωγή του Σταμάτη Κραουνάκη και της ομάδας του Σπείρα – Σπείρα. Με τον ίδιο στο ρόλο του φιλοσόφου και μία πλειάδα ηθοποιών να τον πλαισιώνει (Αθηνά Αφαλίδου, Χρήστος Γεροντίδης, Αναστασία Έδεν, Τζέρομ Καλούτα, Σάκης Καραθανάσης, Χρήστος Μουστάκας, Κώστας Μπουγιώτης, Ελευθερία Σικινιώτη, Γιώργος Στιβανάκης),

θα μεταφέρει στη σκηνή τη θανατική καταδίκη του Σωκράτη από τους Αθηναίους το 399 π.Χ. και την αγόρευσή του στο δικαστήριο της Ηλιαίας. Η παράσταση θα ανέβει από 10 έως 19 Ιουλίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ένκε Φεζολάρι, ενώ τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Άρης Βλάχος.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο πολυτάλαντος Σταματης Κραουνάκης στην εκπομπή “σε πρώτο ενικό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανταποδοτική ανακύκλωση από τα σχολεία του Πειραιά

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Διπλή σεισμική δόνηση στην Αλβανία – Aισθητή στην Κέρκυρα – 21 Σεπτεμβρίου 2019 Mετρό: «Ευαγγελισμός» και «Άγ. Δημήτριος»… αλλάζουν όνομα – 21 Σεπτεμβρίου 2019 «Ιστορίες καθ’ οδόν»… Το Θέατρο Express στον Πειραιά – 21 Σεπτεμβρίου 2019

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *