Αυξήθηκε κατά 20,8% η κυκλοφορία νέων οχημάτων

Συνολικά 5.862 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τον Αύγουστο, έναντι 4.854 τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 20,8%, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2013 η κυκλοφορία για πρώτη φορά αυτοκινήτων (καινούριων ή μεταχειρισμένων εξωτερικού) είχε μειωθεί κατά 6,5% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.
Εν τω μεταξύ, η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50 cc) ανήλθε τον φετινό Αύγουστο σε 2.790 έναντι 2.676 τον αντίστοιχο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 4,3%.
Τον Αύγουστο του 2013 η κυκλοφορία νέων μοτοσυκλετών (άνω των 50 cc) είχε υποχωρήσει κατά 19,8% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2012.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιστρέφονται πινακίδες και άδειες λόγω Δεκαπενταύγουστου

Επιστρέφονται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις οι πινακίδες καθώς και οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, εν όψει της εορταστικής περιόδου του Δεκαπενταύγουστου όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δημοσίας Τάξης. Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από το αρμόδιο υπουργείο επιστρέφονται από την Τετάρτη 13 Αυγούστου οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι[…]

Περισσότερα »

Ανάκληση οχημάτων Mitsubishi για αντικατάσταση ιμάντα κίνησης

Ανάκληση αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλα Lancer Sedan (CY0W), Lancer Sportback (CX0W), Lancer Evolution (CZ4A) και Outlander (CW0W) για αντικατάσταση του ιμάντα κίνησηςΤο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλα Lancer[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *