Αυτοκίνητο: Audi R8 Bowie και… διάστημα (Video)

Η μάχη των διαφημιστικών για το Super Bowl, τον μεγάλο τελικό του Αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ξεκίνησε τις τελευταίες ώρες και η Audi θέτει αμέσως υποψηφιότητα για την καλύτερη φετινή διαφήμιση.

Αν και δεν έχουν εμφανιστεί όλα τα διαφημιστικά σποτ ακόμη, αυτό της Audi για το R8 είναι σίγουρο πως θα συγκινήσει πολύ κόσμο καθώς αφορά έναν αστροναύτη που έχει αποσυρθεί σε μεγάλη ηλικία πλέον. Αναπολώντας τις ένδοξες μνήμες του παρελθόντος έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη ζωή μέχρι που εμφανίζεται ο γιος του.

Του δίνει τα κλειδιά του Audi R8 V10 και μαζί ξεκινούν μια βόλτα κάτω από τον έναστρο ουρανό και το ολόγιομο φεγγάρι. Η αυτοπεποίθηση τονίζεται, το αίσθημα του κυρίαρχου του κόσμου επιστρέφει και το χαμόγελο επανεμφανίζεται στα χείλη του κυρίου. Και όλα αυτά τα κάνει το Audi R8 που προσφέρει τα G του υπό τους ήχους του Space Oditty του David Bowie, έτσι για να μας δείξει η Audi ότι δεν «κωλώνει» να πληρώσει πενυματικά δικαιώματα για το πιο mainstream τραγούδι αυτής της εποχής.

Το κόστος του διαφημιστικού δεν έχει γίνει βεβαίως γνωστό, είναι γνωστό όμως ότι τα 30 δευτερόλεπτα στο φετινό Super Bowl κοστολογούνται από το CBS που καλύπτει τον αγώνα στα 5.000.000 δολάρια. Επίσης το διάλειμμα για διαφημιστικά του συγκεκριμένου αγώνα είναι ίσως το μοναδικό break προγράμματος για το οποίο όλοι ανυπομονούν. Συνεπώς η κόντρα των εταιρειών που πληρώνουν αυτά τα 5.000.000 δολάρια είναι επιπέδου… διαστημικού.

πηγή: highoctane.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Χρήστος Κάτσικας μιλά στο Κανάλι Ένα για το νέο σχολείο

Περικοπές μαθημάτων και διεύρυνση αναθέσεων στο εκπαιδευτικό προσωπικό γυμνασίων και λυκείων, αναμένεται να ανακοινώσει την τρέχουσα εβδομάδα ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Κανάλι 1 και το δημοσιογράφο Νίκο Μπουρσινό, ο αναλυτής εκπαιδευτικών θεμάτων, Χρήστος Κάτσικας.   Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all)[…]

Περισσότερα »

Συνέντευξη του Μαρίνου Πίττα για το ναυάγιο του Σαρωνικού

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Aυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου στη ΡΟΚ ΖΩΝΗ… – 22 Μαρτίου 2018 Ισόβια στον συνταξιούχο αστυνομικό που σκότωσε την 6χρονη κόρη του – 22 Μαρτίου 2018 Πότε θα πληρώσει ο ΟΑΕΔ το δώρο Πάσχα – 22 Μαρτίου 2018

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *