Α. Σαμαράς: Με το βλέμμα στο Eurogroup

Η προετοιμασία ενόψει του Eurogroup, της ερχόμενης Πέμπτης, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και τον νέο διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα.

Εξερχόμενος του πρωθυπουργικού μεγάρου, ο κ. Χαρδούβελης ανέφερε ότι «όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Εγώ ως νέος υπουργος πρέπει να ενημερωθώ για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα ακριβώς, τι ειπώθηκε, που βρίσκεται η διαδικασία και να ξεκινήσουμε». Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κάτι νέο σε σχέση με το θέμα του χρέους απάντησε ότι για αυτά τα ιδιαίτερα ζητήματα δεν μπορεί να κανει αναφορά ακομα. Σε σχέση με τα μηνύματα από το Βερολίνο είπε ότι «θετικά μας τα ειπε ο κ. Στουρνάρας, τίποτα παραπάνω». Ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε για το θέμα των φοροελαφρύνσεων ότι «δεν μπορεί να εισέλθει σε τέτοιες λεπτομέρειες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ίση εκπροσώπηση και ίσες ευκαιρίες για τα άτομα με αναπηρίες ζητά η Ευρωβουλή

 του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… Ίση εκπροσώπηση και ίσες ευκαιρίες στην κοινωνία και στο χώρο εργασίας, επιδιώκει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ενίσχυση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αναπηρία. Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου η Ευρωβουλή σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, διοργάνωσε στις Βρυξέλλες το «4ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Ατόμων[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *