Βουδούρης: Δημοκρατία και διαφάνεια για να αναπτυχθεί η Πελοπόννησος

«Με διαφανείς και δημοκρατικούς τρόπους προς όφελος των κατοίκων θα φέρω την ανάπτυξη στην περιφέρεια της Πελοποννήσου», δήλωσε στο ” ΚΑΝΑΛΙ  ΕΝΑ” και στην εκπομπή « Δυο ρεπόρτερ», ο υποψήφιος περιφερειάρχης, με τον ΣΥΡΙΖΑ, Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης.

Κατά τον ίδιο, σε αντίθεση με το νυν Περιφερειάρχη Π. Τατούλη «ο οποίος δεν έχει δώσει καν αρμοδιότητες στους αντί-περιφερειάρχες του θα δώσει έμφαση στην ποιοτική αγροτική παραγωγή με χρήματα από το ΕΣΠΑ που θα αξιοποιήσει» , αλλά , όπως ανέφερε, θα βελτιώσει και τον τομέα της υγείας εισάγοντας κινητές ιατρικές μονάδες που θα καλύπτουν τις ανάγκες των διάφορων περιοχών της Πελοποννήσου.
Όσον αφορά στην υποψηφιότητά του και στις αντιδράσεις που υπήρξαν από μερίδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι αυτό έγινε αλλά σήμερα «όλοι μαζί στηρίζουν και δουλεύουν για να πετύχουμε θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρένα Δούρου: Το λιμάνι του Πόρου δεν θα πουληθεί

Τη μη πώληση του λιμανιού του Πόρου, ανακοίνωσε επισήμως στον Δήμαρχο Πόρου Γιάννη Δημητριάδη η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της σήμερα στο νησί, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας της στην περιοχή. Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι το λιμάνι του Πόρου δεν πρόκειται να πωληθεί, ένα γεγονός που[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *