Βραβείο Καινοτομίας στη Βίλα “Θάλαττα – Θάλαττα”

Σάρωσε στα φετινά μεγάλα βραβεία Τουρισμού η μαγευτική βίλα Θαλαττα-Θαλαττα στην Κεα. Το εκπληκτικής ομορφιάς καταφύγιο πολιτισμού και ευεξίας που έχει κι άλλες φορές απασχολήσει τις στήλες μας , είναι τελικά ένας ονειρικός ξενώνας .

Πήρε ένα από τα πιο συναρπαστικά βραβεία – αυτό της καινοτομίας – και συμπλήρωσε έτσι η βίλα τα έπαθλα της με μια νέα κατάκτηση. Αυτό το βραβείο αφορά την καινοτόμο τουριστική παρέμβαση να φυτεύεται μια ελιά με κάθε άφιξη φιλοξενούμενου που θα μπορεί να παίρνει και το όνομα του ταξιδιώτη.
Ήδη στο αγρόκτημα πολλών στρεμμάτων στο μαγικό Κυκλαδονήσι έχει δημιουργηθεί ένας Ελαιώνας ενώ η θέα εκεί στην άκρη ενός γκρεμού της πανέμορφης Τζιας σου κόβει την ανάσα.
Η θριαμβευτική απονομή έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και φέτος συμμετείχαν 33% περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις από πέρσι. Την ευθύνη είχε η εταιρία “Μπουσιας Επικοινωνίες ” ενώ την κριτική επιτροπή την σχημάτιζαν προσωπικότητες από το χώρο του Τουρισμού , μανατζερς, Πανεπιστημιακοί κ.α. Η σημαντική εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών , Τουρισμού και Ναυτιλίας και βραβεύτηκαν ξενοδοχειακές μονάδες , εκπρόσωποι του Τουρισμού, Πανεπιστημιακά ιδρύματα και ξεχωριστοί άνθρωποι από τη μεγάλη μας τουριστική βιομηχανία.
Πριν τρεις μήνες η βίλα Θαλαττα – Θαλαττα κατέκτησε κι ένα άλλο βραβείο με άξονα την έμπνευση των υπευθύνων της και την καινοτόμο σκέψη. Ήταν η δημιουργία μιας πισίνας-βράχου στο χείλος του συναρπαστικού γκρεμού-στην καλντερα της Κεας- όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει το μπάνιο του , τη δροσιά του νερού αντικρίζοντας από κάτω το θαύμα του απέραντου γαλάζιου.
Να σημειωθεί ότι το χάλκινο βραβείο που απονεμήθηκε στον ιδιοκτήτη της βίλας Πέτρο Κασιμάτη στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής , αφιερώθηκε στον πρώην Πρόεδρο της Βουλης Δημήτρη Σιουφα (ήταν παρών στην εκδήλωση) που και ως Υπουργός Ανάπτυξης αλλά και ως Πρόεδρος του Κοινοβουλίου ενίσχυε πάντοτε τις πρωτοβουλίες με καινοτόμο σκέψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαξίμου σε Fraport: Ναι σε διαπραγμάτευση αλλά… για όλα!

Αν η γερμανική Fraport επιδιώκει επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνηθέντων, τα οποία τήρησε κατά γράμμα η κυβέρνηση, τότε οι συζητήσεις δεν θα περιορίζονται στα ζητήματα που θέτει η εταιρεία αλλά θα είναι συνολική, απαντούν από το Μέγαρο Μαξίμου. Κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως «η ολοκλήρωση της παραχώρησης 14 περιφερειακών αεροδρομίων, χωρίς μεταβολή των[…]

Περισσότερα »

Νέος Αναπτυξιακός Νόμος: Φορολογικά κίνητρα και ρευστό

Εμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με καινοτόμα χαρακτηριστικά, αλλά και κίνητρα για μεγάλου μεγέθους επενδύσεις που μπορούν να προσελκύσουν άμεσα ξένα κεφάλαια, προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος. Μεταξύ των κινήτρων για την προσέλκυση επενδύσεων είναι η ταχεία αδειοδότηση, ο σταθερός φορολογικός συντελεστής για 12 χρόνια, η επιχορήγηση με την κάλυψη του[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *