Β. Μεϊμαράκης: Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μία νέα πορεία

Το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο ΕΒΕΑ επισκέφθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για να ενημερωθεί για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας.

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ τόνισε πως σήμερα είναι μια γιορτή για το κόμμα επισημαίνοντας πως σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν εκείνοι που θέλουν η ΝΔ να γυρίσει σελίδα.

«Η ΝΔ από αύριο θα ξεκινήσει μια νέα πορεία θα δημιουργήσει ένα νέο πρόγραμμα κυβερνητικό και θα ξανακατακτήσει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σε αυτή τη διαδικασία. Νικητής είναι η δημοκρατία μέσα στη ΝΔ και νικητές είμαστε όλοι, και έτσι θα βαδίσουμε» δήλωσε ο Β. Μειμαράκης, ο οποίος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο δημαρχείο Υμηττού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΔ: Συγκροτεί 5μελή επιτροπή για τα αίτια της τραγωδίας στη Δυτική Αττική

Στόχος της επιτροπής είναι να εντοπίσει και να αναδείξει τις αμέσως επόμενες μέρες τα ακριβή αίτια της τραγωδίας και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή για να αποτραπούν αντίστοιχες καταστροφές στο μέλλον. Με εντολή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη συγκροτήθηκε σήμερα πενταμελής επιστημονική επιτροπή[…]

Περισσότερα »

Π. Καμμένος: Επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου από τα «ορφανά του Σημίτη»

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκατ. ευρώ του Σόρος στην κυβέρνηση», σημειώνει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος. «Είναι ψευδές, απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες»,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *