Β. Μιχαλολιάκος: “Πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους ευεργέτες μας”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου…

«Στον Πειραιά καταβάλαμε μια τιτάνια προσπάθεια να επαναποκτήσουμε τις δωρεές των ευεργετών μας από διαφόρους καταπατητές» σημείωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Μιχαλολιάκος στο μνημόσυνο που τελέστηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στο νεκροταφείο της Ανάστασης για τους τοπικούς Ευεργέτες.

«Θέλω να ελπίζω ότι σε δύο χρόνια από τώρα θα μπορούμε να κάνουμε την εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στη μνήμη των Ευεργετών σε ένα πάρκο στο κέντρο του Πειραιά που θα είναι πάρκο ευγνωμοσύνης», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους Ευεργέτες μας κι όχι μια φορά το χρόνο. Ο Δήμαρχος Πειραιά παράλληλα αναφέρθηκε και στους σημερινούς ιδιότυπους επιχειρηματίες που είναι κρατικοδίαιτοι και ενίοτε όταν είναι χορηγοί το κάνουν περιμένοντας περισσότερα από αυτά που δίνουν.

Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στο οικογενειακό μνήμα του Ευεργέτη Κρίτωνα Δηλαβέρη, όπου κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο δημοτικός συνδυασμός “Πειραιάς όλοι μαζί”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πειραιάς… Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια του Τραμ

40 χρόνια μετά την οριστική κατάργηση των δρομολογίων του παλιού Τραμ, το μέσο επιστρέφει και πάλι στους δρόμους του Πειραιά. Με τα έργα να βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, ο ανάδοχος του έργου και η Αττικό

Περισσότερα »

Σχέδιο ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης του Δήμου Πειραιά

Το σχέδιο της ολοκληρωμένης χωρικής επένδυσης του Δήμου Πειραιά παρουσίασε στον Πρύτανη και σε καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Πέτρος Κόκκαλης, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου.  Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *