Β. Μιχαλολιάκος: “Πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους ευεργέτες μας”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου…

«Στον Πειραιά καταβάλαμε μια τιτάνια προσπάθεια να επαναποκτήσουμε τις δωρεές των ευεργετών μας από διαφόρους καταπατητές» σημείωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Μιχαλολιάκος στο μνημόσυνο που τελέστηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στο νεκροταφείο της Ανάστασης για τους τοπικούς Ευεργέτες.

«Θέλω να ελπίζω ότι σε δύο χρόνια από τώρα θα μπορούμε να κάνουμε την εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στη μνήμη των Ευεργετών σε ένα πάρκο στο κέντρο του Πειραιά που θα είναι πάρκο ευγνωμοσύνης», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους Ευεργέτες μας κι όχι μια φορά το χρόνο. Ο Δήμαρχος Πειραιά παράλληλα αναφέρθηκε και στους σημερινούς ιδιότυπους επιχειρηματίες που είναι κρατικοδίαιτοι και ενίοτε όταν είναι χορηγοί το κάνουν περιμένοντας περισσότερα από αυτά που δίνουν.

Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στο οικογενειακό μνήμα του Ευεργέτη Κρίτωνα Δηλαβέρη, όπου κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο δημοτικός συνδυασμός “Πειραιάς όλοι μαζί”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Σ. Πειραιά: Ψήφισμα συμπαράστασης στο αίτημα των Συμβασιούχων

Τη συμπαράστασή του στο αίτημα των ωφελούμενων του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του Ο.Α.Ε.Δ., διάρκειας πέντε μηνών, για παράταση της σύμβασής τους τουλάχιστον για τρεις μήνες, εξέφρασε με ομόφωνο ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, κατά την τελευταία συνεδρίασή του (7/12/2015). Το ψήφισμα συμπαράστασης στάλθηκε στους αρμόδιους Υπουργούς και στην Κ.Ε.Δ.Ε[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *