Β. Μιχαλολιάκος: “Πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους ευεργέτες μας”

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου…

«Στον Πειραιά καταβάλαμε μια τιτάνια προσπάθεια να επαναποκτήσουμε τις δωρεές των ευεργετών μας από διαφόρους καταπατητές» σημείωσε ο Δήμαρχος της πόλης μας Βασίλης Μιχαλολιάκος στο μνημόσυνο που τελέστηκε το Σάββατο 8 Μαρτίου στο νεκροταφείο της Ανάστασης για τους τοπικούς Ευεργέτες.

«Θέλω να ελπίζω ότι σε δύο χρόνια από τώρα θα μπορούμε να κάνουμε την εκδήλωση τιμής και ευγνωμοσύνης στη μνήμη των Ευεργετών σε ένα πάρκο στο κέντρο του Πειραιά που θα είναι πάρκο ευγνωμοσύνης», συμπλήρωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, τονίζοντας ότι πρέπει να τιμούμε καθημερινά τους Ευεργέτες μας κι όχι μια φορά το χρόνο. Ο Δήμαρχος Πειραιά παράλληλα αναφέρθηκε και στους σημερινούς ιδιότυπους επιχειρηματίες που είναι κρατικοδίαιτοι και ενίοτε όταν είναι χορηγοί το κάνουν περιμένοντας περισσότερα από αυτά που δίνουν.

Η επιμνημόσυνη δέηση έγινε στο οικογενειακό μνήμα του Ευεργέτη Κρίτωνα Δηλαβέρη, όπου κατέθεσαν στεφάνια ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο δημοτικός συνδυασμός “Πειραιάς όλοι μαζί”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά 30/10/14 part3

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) O Γιάννης Βασιλόπουλος του ιστορικού “Μανδραγόρα” στο Κανάλι Ένα 90.4 – 14 Οκτωβρίου 2019 Μ. Κατρίνης: Tο Κίνημα Αλλαγής τάσσεται υπέρ της ψήφου των ομογενών – 14 Οκτωβρίου 2019 Κ. Γρίβας: Τουρκία… με αυτοκρατορικές βλέψεις δια των όπλων – 14 Οκτωβρίου 2019

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Δωρεάν μαθήματα για τη χρήση τεχνολογιών για άτομα άνω των 50

Μετά από τη σημαντική ανταπόκριση των πολιτών, υλοποιείται για δεύτερη χρονιά στον Δήμο Πειραιά,  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο», από  τον φορέα «50 και Ελλάς» με την υποστήριξη της COSMOTE

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *