Β. Μιχαλολιάκος: “Τα δικαστήρια θα γίνουν στο κτίριο της Ραλλείου”

Ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή τις εξελίξεις στο θέμα των δικαστηρίων του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όταν λέγαμε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν θα αφήσει τα δικαστήρια να φύγουν από την πόλη, έλεγαν κάποιοι ότι ήδη τα δικαστήρια φεύγουν και όταν συναντήθηκα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και του πρότεινα το κτίριο της πρώην Ραλλείου, το λοιδορούσαν. Σήμερα ο Πειραιάς κέρδισε μια ακόμη μάχη.

Τα δικαστήρια όπως είχα δεσμευτεί θα μείνουν στον Πειραιά. Τα δικαστήρια θα γίνουν στο κτίριο της πρώην Ραλλείου. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης πείστηκε από τα επιχειρήματά μας και έδωσε εντολή στην αρμόδια κατασκευαστική εταιρεία του Υπουργείου, να εξετάσει τη μελέτη του φακέλλου της Ραλλείου, για να γίνουν εκεί τα δικαστήρια. Οι αγώνες για έναν Πειραιά της αξιοπρέπειας, της ανάπτυξης για έναν Πειραιά προνόμιο ζωής συνεχίζονται. Θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλεκτικό γραμματόσημο “Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας”

Συλλεκτικό γραμματόσημο  κυκλοφορεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Τιτλοφορείται «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας – Πειραιάς 2015» και είναι στη δ ιάθεση του κοινού από την Τετάρτη 20 Μαΐου, με αφορμή τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 στον Πειραιά, ενώ σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση από τα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *