Γ. Μώραλης: “Η ανάπτυξη περνάει μέσα από την προστασία του περιβάλλοντος”

Σε δήλωση του ο νέος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τόνισε ότι: “Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος έρχεται να μας υπενθυμίσει την σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος το οποίο διαρκώς υποβαθμίζεται. Υποχρέωση όλων μας είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων εκείνων, που θα προστατεύσουν τον φυσικό πλούτο της περιοχής μας και θα εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Στις άμεσες προτεραιότητές μας για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Πειραιά είναι η δημιουργία νέων χώρων πρασίνου, εκτεταμένων αναπλάσεων σε όλες τις γειτονιές, αλλά και σε μέτρα και δράσεις για την αντιμετώπιση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στον Πειραιά η οποία επιβαρύνεται από τη λειτουργία του λιμανιού, το κυκλοφοριακό και την παλαιότητα των κτιρίων. Ο δρόμος για την ανάπτυξη περνάει μέσα από την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, με εναρμονισμένες δράσεις που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των Πειραιωτών”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρία πλήρως ανακατασκευασμένα γήπεδα στον Δ. Πειραιά τον Σεπτέμβριο

Τρείς ανακαινισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις: το κλειστό γηπέδο «Παναγιώτης Σαλπέας», το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στα Καμίνια αλλά και το Θεμιστόκλειο, θα μπορούν να απολαύσουν  από τον Σεπτέμβριο οι δημότες του Πειραιά.

Περισσότερα »

KEΔΕ: Η ενότητα της Αυτοδιοίκησης έφερε αποτελέσματα…

Η ενότητα της Αυτοδιοίκησης στα όσα προέβλεπε το Άρθρο 13 του Ν.4337/2015 «Μέτρα για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων», όπως αυτή εκφράσθηκε τόσο με το ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. μετά από πρόταση του Προέδρου της Γ. Πατούλη, όσο και με την κινητοποίηση στη συνέχεια[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *