Γ. Μώραλης: “Η καθαριότητα στο Δήμο θα παραμείνει δημόσια”

Τους εργαζόμενους στην Διεύθυνση Καθαριότητας, Πρασίνου, Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικού του Δήμου Πειραιά, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Γιάννης Μώραλης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, προτείνοντας λύσεις που θα προσδώσουν ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην εργασία τους.

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως είναι ξεκάθαρη δέσμευση του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», η καθαριότητα στον Δήμο Πειραιά να παραμείνει δημόσια και πως κανένας τομέας δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί. Άλλωστε δεν ιδιωτικοποιείται η αποκομιδή των οικιακών απορριμάτων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως η καθαριότητα στον Πειραιά αποτελεί μείζονα προτεραιότητα του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και δεν αφορά μόνο στο κέντρο αλλά σε όλες τις γειτονιές της πόλης. Επιπλέον, υπογράμμισε πως θα βελτιωθεί συνολικά η όψη του Πειραιά με την εφαρμογή ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης και τη δημιουργία υπόγειων κάδων σε σημεία δημόσιου ενδιαφέροντος. Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσεις του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εμπιστεύομαι απόλυτα τους εργαζόμενους του Δήμου Πειραιά, μαζί με τους οποίους θα αλλάξουμε τον Πειραιά. Είναι δεδομένο πως θα βρίσκομαι στο πλευρό τους και θα στηρίζω το έργο τους. Οφείλουμε στους πειραιώτες κάθε γειτονιάς ένα πραγματικά καθαρό Πειραιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι τέσσερις Δήμαρχοι που δεν… ίδρωσαν καθόλου

Οι τέσσερις Δήμαρχοι που πήραν ποσοστό 100% Σφακιά, Τήλος, Λειψοί και Άγραφα δεν έζησαν την αγωνία των exit polls Με αέρα νικητή έθεσαν υποψηφιότητα 4 Δήμαρχοι, καθώς στην κούρσα των φετινών εκλογών έτρεχαν ολομόναχοι. Στα Σφακιά ο Παύλος Πολάκης, δεν χρειάστηκε να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, αφού γνώριζε από[…]

Περισσότερα »

Γ. Πατούλης: Για το θέμα των απορριμμάτων στον Πύργο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με ψήφισμά του καταδικάζει ομόφωνα την ενέργεια της Κυβέρνησης και ειδικότερα του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ευάγγελου Καπετάνιου, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά των Δημάρχων Αγρινίου, Γιώργου Παπαναστασίου, και Ακτίου – Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη καθώς και κατά των[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *