Γ. Μώραλης: “Οι Πειραιώτες γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες”

Την πεποίθηση ότι «μια καινούρια μέρα για τον Πειραιά αρχίζει εξέφρασε ο Γιάννης Μώραλης. Οι Πειραιώτες γυρίζουν τη πλάτη στο χθες. Ψηφίζουν ανατροπή και χαμόγελο για τους πολίτες είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είναι μια καινούρια ημέρα για τον Πειραιά. Σήμερα οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες ψηφίζουν αλλαγή, γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες, στη μετριότητα, στη μιζέρια, στη διχόνοια, στη διαίρεση. Σήμερα η μεγάλη Πειραϊκή συμμαχία που φτιάξαμε αυτές τις 40 ημέρες, ψηφίζει ανατροπή, ψηφίζει προοπτική, ψηφίζει ελπίδα και χαμόγελο για τους πολίτες»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Le Monde για Ρένα Δούρου: Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε φάση διακυβέρνησης -Αντιμέτωπη με τη δοκιμασία της εξουσίας

Αφιέρωμα στη νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, πραγματοποίησε η γαλλική εφημερίδα Le Monde, τονίζοντας ότι μέσω της πρώην βουλευτή ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται αντιμέτωπος με την δοκιμασία της εξουσίας. «Η νέα επικεφαλής της Αττικής, Ρένα Δούρου, υιοθετεί έναν συγκεκριμένο και μετριοπαθή λόγο» γράφει η ανταποκρίτρια της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, που[…]

Περισσότερα »

Παρουσίαση των Συνδυασμών του Βασίλη Μιχαλολιάκου και Γιάννη Μώραλη

Την παρουσίαση του συνδυασμού του «Μας Ενώνει ο Πειραιάς» θα ανακοινώσει στις επτά το απόγευμα ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του θα παρουσιάσει την ίδια ώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *