Γ. Μώραλης: Προτάσεις για το αναπτυξιακό μοντέλο του Πειραιά

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ του υπουργού Οικονομίας Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη και του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη. 

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα κρίσιμα θέματα που αφορούν στις προοπτικές ανάπτυξης του Πειραιά. Ο κ. Μώραλης ενημέρωσε τον Υπουργό για την πορεία εξέλιξης των έργων που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2007-2013 και παρουσίασε τις προτεραιότητες του Δήμου και τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αξιοποίηση των εργαλείων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης στα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Παράλληλα ο Δήμαρχος παρουσίασε τις προτάσεις του για το αναπτυξιακό μοντέλο του Πειραιά ενόψει των διαδικασιών αξιοποίησης της ΟΛΠ ΑΕ, καθώς και μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν στην πόλη.

Ο Υπουργός επιβεβαίωσε τη βούληση του για υποστήριξη της αναπτυξιακή πολιτικής του Δήμου και εξέφρασε τη θετική διάθεσή του για την άμεση αντιμετώπιση των εκκρεμών τεχνικών ζητημάτων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 17/4 με τον Γενικό Γραμματέα ΕΣΠΑ κο Αλέξη Χαρίτση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Δημοτικοί Συνδυασμοί για: «Παιδεία – Αθλητισμό – Πολιτισμό»

Τα θέματα «Παιδεία – Αθλητισμός – Πολιτισμός» έθεσε σήμερα το ΚΑΝΑΛΙ 1 στους Δημοτικούς Συνδυασμούς του Πειραιά. Για την ανάγκη απόδοσης ελεύθερων χώρων στην άθληση και πολιτιστικών χώρων σε ερασιτεχνικά θεατρικά σχήματα της πόλης ώστε να παρουσιάζουν την δουλειά τους, μίλησε στο ΚΑΝΑΛΙ 1 η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της «Λαϊκής[…]

Περισσότερα »

Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος

Στη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία του δημάρχου Άργους Δημήτρη Καμπόσου αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», σημείωσε στην ανάρτησή[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *