Γ. Πατούλης: Να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές

Tου Γ. Πατούλη

Η πατρίδα μας, με ευθύνη αποκλειστικά της σημερινής κυβέρνησης, οδηγείται μέσα σε επτά μόλις μήνες σε μια τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, με μοναδικό διακύβευμα την εφαρμογή ενός προγράμματος που πρόσφατα η συντριπτική πλειοψηφία του Εθνικού Κοινοβουλίου ενέκρινε με την ψήφο της.

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Όφειλε ο Πρωθυπουργός να αναζητήσει τρόπους συνεννόησης και συνεργασίας με τις υπόλοιπες υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να βγάλει την ελληνική οικονομία από τα αδιέξοδα, κι όχι να μετατρέψει σε εθνικό το εσωκομματικό του πρόβλημα.

Αντί αυτού επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Η οικονομία και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα κι όχι εκλογές. Η αυτοδιοίκηση απευθύνει έκκληση στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να επιδείξουν υπευθυνότητα και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν οι εκλογές.  Σε αντίθετη περίπτωση ο φετινός Σεπτέμβριος θα καταγραφεί ως ο μαύρος Σεπτέμβριος για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες.


Τοποθέτηση του Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη αναφορικά με την πολιτική επικαιρότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Iταλία και Ισπανία προετοιμάζουν το ελληνικό φθινόπωρο

Του Χάρη Παυλίδη… Οι ιταλοί ψηφοφόροι έστειλαν προχθές στις Βρυξέλλες ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Όσοι πήγαν να ψηφίσουν-περίπου το ήμισυ του εκλογικού σώματος- ψήφισαν αντιπολιτικά και κυρίως αντισυμβατικά. Το κίνημα του Γκρίλο και οι λίστες των πολιτών, ήταν οι νικητές των δημοτικών εκλογών. Η κεντροδεξιά και η κεντροαριστερά-ενόψει μάλιστα και του[…]

Περισσότερα »

Αρχηγοί Μελών Κρατών της Κοινότητας… «business as usual»

Η χάραξη πολιτικής σε επίπεδο ΕΕ θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη την έκκληση για αλλαγή που εξέφρασαν οι πολίτες στις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τους περισσότερους προέδρους των πολιτικών ομάδων του ΕΚ που σχολίασαν την έκβαση της πρόσφατης συνόδου κορυφής. Κριτική ασκήθηκε στους αρχηγούς κρατών για τη στάση «business as usual»[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *