Γ. Πατούλης: Να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές

Tου Γ. Πατούλη

Η πατρίδα μας, με ευθύνη αποκλειστικά της σημερινής κυβέρνησης, οδηγείται μέσα σε επτά μόλις μήνες σε μια τρίτη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, με μοναδικό διακύβευμα την εφαρμογή ενός προγράμματος που πρόσφατα η συντριπτική πλειοψηφία του Εθνικού Κοινοβουλίου ενέκρινε με την ψήφο της.

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Όφειλε ο Πρωθυπουργός να αναζητήσει τρόπους συνεννόησης και συνεργασίας με τις υπόλοιπες υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να βγάλει την ελληνική οικονομία από τα αδιέξοδα, κι όχι να μετατρέψει σε εθνικό το εσωκομματικό του πρόβλημα.

Αντί αυτού επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Η οικονομία και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα κι όχι εκλογές. Η αυτοδιοίκηση απευθύνει έκκληση στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να επιδείξουν υπευθυνότητα και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν οι εκλογές.  Σε αντίθετη περίπτωση ο φετινός Σεπτέμβριος θα καταγραφεί ως ο μαύρος Σεπτέμβριος για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες.


Τοποθέτηση του Προέδρου Κ.Ε.Δ.Ε και Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη αναφορικά με την πολιτική επικαιρότητα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Τάκης έσωσε την τιμή του ΔΣ Πειραιά…

Του Δημήτρη Κατσικάρη… Με φόρα, ως συνήθως μιλούσε χθες ο εκπρόσωπος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά… αναλύοντας το «Προσφυγικό» και τους κινδύνους που δημιουργεί. Ως εδώ καλά -που λέει ο λόγος… Ωστόσο, η ώρα περνούσε και ο ομιλητής μιλούσε ακατάπαυστα, αρχίζοντας να κάνει λόγοι για προδοσίες, προδότες, προδοτικά[…]

Περισσότερα »

Οδοιπορικό στον Πόντο – επιστροφή στις ρίζες (μέρος 2)

Του Θοδωρή Ασβεστόπουλου… H εκδρομή που διοργανώθηκε στον Πόντο από τις 20 έως τις 28 Ιουλίου 2015 ήταν διαφορετική από τις άλλες. Δεν ήταν απλά μία τουριστική περιήγηση σε μοναστήρια, μνημεία και άλλα αξιοθέατα, αλλά ένα προσκύνημα των ταξιδιωτών στα χωριά και τις οικίες των πατεράδων και των παππούδων τους.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *