Δέηση στη μνήμη των ενταφιασμένων στην Ελλάδα Ρώσων διπλωματών

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των ενταφιασμένων στην Ελλάδα Ρώσων διπλωματών, πραγματοποίησε η Πρεσβεία της Ρωσίας στο Ρωσικό νεκροταφείο του Δημοτικού Κοιμητηρίου Πειραιά «Η Ανάσταση».

Ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα κ. Αντρέι Μασλόβ,  διπλωματικοί ακόλουθοι και Ρώσοι Αξιωματούχοι παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Κοιμητήριο της «Ανάστασης», κατέθεσαν λουλούδια και τίμησαν τη μνήμη των ενταφιασμένων στην Ελλάδα Ρώσων διπλωματών.

Τον Δήμο Πειραιά, εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεωνκ. Ανδρέας Βεντούρης.

Η τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Ημέρας του διπλωματικού υπαλλήλου, την επαγγελματική γιορτή όλης της ρωσικής διπλωματικής υπηρεσίας που εορτάζεται στη Ρωσία την 10η Φεβρουαρίου.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κ. Ανδρέας Βεντούρης, δήλωσε: «Είναι γνωστό ότι η πόλη μας, ο Πειραιάς, είναι αδελφοποιημένος με την Αγία Πετρούπολη. Επίσης, έχουμε αναπτύξει στενή συνεργασία με την Πρεσβεία και την κυβέρνηση της Ρωσίας στο πλαίσιο των δράσεων 2016, που έχει ανακηρυχθεί «Κοινό έτος Ελλάδας – Ρωσίας». Έχουμε όμως και μία ιδιαίτερη σχέση με τη Ρωσία, καθώς εδώ, στο κοιμητήριο της Ανάστασης υπάρχει ειδικό τμήμα με τάφους σημαντικών Ρώσων πολιτών. Βρεθήκαμε στο Κοιμητήριο της Ανάστασης,  για να τιμήσουμε τη μνήμη τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρέσβη κύριο Μασλόβ για την πρόσκλησή του καθώς επίσης και για τη γενικότερη στάση του στα θέματα φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» (08.07.2014)

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, απάντησε σήμερα το πρωί, σε ερωτήσεις πολιτών, στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 – 90,4 FM», που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος κ. Ν. Παρασκευάς. ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗΣ13/9/2011 ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ «Σε μια εποχή που η χρηματοδότηση του Δήμου μειώθηκε[…]

Περισσότερα »

O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δ. Πειραιά στο internet!

Νέο site  απέκτησε ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, στο πλαίσιο βελτίωσης της ενημέρωσης των πολιτών για τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα που υλοποιεί ο

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *