Δέσμευση ανθότυρου σε ψυκτική αποθήκη του Ρέντη

Στη δέσμευση ανθότυρου συνολικού  βάρους 42 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά σε ψυκτική αποθήκη του Ρέντη.

Συγκεκριμένα, κατά τον διενεργηθέντα υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε ψυκτική αποθήκη του Ρέντη , οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν επτά χαρτοκιβώτια με ανθότυρο σε ατομική συσκευασία συνολικού βάρους 42 κιλών, επειδή σε προηγούμενες παρτίδες του ιδίου προϊόντος της εν λόγω τυροκομικής εγκατάστασης, τα μικροβιολογικά αποτελέσματα ήταν θετικά ως προς την ύπαρξη του παθογόνου μικροοργανισμού Λιστέριας (Listeriamonocytogenes).

Το δεσμευμένο προϊόν φυλάσσεται με ευθύνη του ιδιοκτήτη- εμπόρου και του υπεύθυνου της ψυκτικής αποθήκης, μέχρι την έκδοση των μικροβιολογικών αποτελεσμάτων και την οριστική λήψη της απόφασης για την περαιτέρω τύχη του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δ. Σάμου: Στον αγώνα για την διάσωση των ξύλινων σκαφών

Στην προσπάθεια διάσωσης των παραδοσιακών ξύλινων σκαφών συμβάλλει από κοινού με τον Δήμο Πειραιά και ο Δήμος Σάμου. Ο Δήμαρχος του νησιού Μιχάλης Αγγελόπουλος μιλώντας στο Κανάλι Ένα και τον Θοδωρή Ασβεστόπουλο αναφέρθηκε στην πρόθεση για φιλοξενία ορισμένων εκ των ξύλινων σκαφών στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου[…]

Περισσότερα »

Δ. Πειραιά: Νέα προγράμματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης

Νέα προγράμματα βρεφικής και παιδικής κολύμβησης ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά στην πισίνα του 1ου Ειδικού Σχολείου

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *