Δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών

Στη δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωρολαχανικών στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 142 χαρτοκιβώτια και 153 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια συνολικού βάρους 3.861 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί των μέσων συσκευασίας.

Επισημαίνεται, ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Τετάρτη 25/10 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά

Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 16:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   ΘΕΜΑ 1ο: «Έγκριση  χώρων εγκατάστασης τοποθέτησης διαφημιστικών πλαισίων, στα όρια του Δήμου Πειραιά για την τριετία 2018 – 2019 – 2020».   ΘΕΜΑ 2ο: «Έγκριση ή μη ως χώρου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Δεληγιάννη,[…]

Περισσότερα »

Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο 4/4/14

Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Παρουσίαση της ζωγραφικής αυλαίας του Δ. Θεάτρου Πειραιά  – 24 Απριλίου 2019 Χώρος πρασίνου τα 46 στρέμματα του παλαιού Κοιμητηρίου «Νεάπολης» – 24 Απριλίου 2019 Δ. Πειραιά: Αγορά οικοπέδου στα Καμίνια για Βρεφονηπιακό Σταθμό – 24 Απριλίου 2019

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *