Δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών

Στη δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωρολαχανικών στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 142 χαρτοκιβώτια και 153 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια συνολικού βάρους 3.861 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί των μέσων συσκευασίας.

Επισημαίνεται, ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Bazaar Βιβλίου του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM 99,5 στο ΣΕΦ

Στα εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Bazaar Βιβλίου του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM 99,5» με τίτλο: «Ένα βιβλίο, ένα ευρώ, για ένα καλό», παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης. Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου,  άνοιξε σήμερα τις πύλες του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Κατά[…]

Περισσότερα »

Πειραιάς: Τα τελευταία 50 μέτρα για το Τραμ

Καλοκαίρι χωρίς λαμαρίνες υπόσχεται η «Αττικό Μετρό» ότι θα κάνει ο Πειραιάς. Οι κατασκευαστικές εργασίες του τραμ εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο και έτσι τα τελευταία σημεία που έχουν καταληφθεί από εργοτάξια θα απελευθερωθούν. Η επέκταση του τραμ στην πόλη αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2019,[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *