Δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών

Στη δέσμευση πορτοκαλιών συνολικού βάρους 3.861 κιλών, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των συστηματικών και στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον διενεργηθέντα ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου οπωρολαχανικών στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 142 χαρτοκιβώτια και 153 πλαστικά κιβώτια με πορτοκάλια συνολικού βάρους 3.861 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί των μέσων συσκευασίας.

Επισημαίνεται, ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θ. Δρίτσας συνάντηση με επαγγελματίες της Ν/Ε Ζώνης

Ο Θοδωρής Δρίτσας συναντήθηκε την Παρασκευή στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» στον Πειραιά με πολυμελή αντιπροσωπεία επαγγελματιών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης. Συζητήθηκαν τα θέματα που αφορούν τον αγώνα για την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης και για τη σωτηρία του λιμανιού του Πειραιά, όπως[…]

Περισσότερα »

Ο Γ. Μώραλης κατέθεσε τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στο πρωτοδικείο Πειραιά

Τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τους υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Πειραιά, ο Δήμαρχος Πειραιά

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *