Δίπλα στην “Αλληλεγγύη Πειραιά” η Θύρα 7 Πειραιά

Του Λουκά δ. Θεοφανόπουλου

Δεν έχουν άδικο όσοι χαρακτηρίζουν τη Θύρα 7 ως το μεγαλύτερο συνδεσμικό κίνημα του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρου. Εκτός από τον παίκτη …παραπάνω όλων των ομάδων του συλλόγου, οι σύνδεσμοι της Θύρας 7 συμμετέχουν με δράσεις κοινωνικής ευθύνης στη βοήθεια συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Μπαίνοντας, πλέον, στην εορταστική περίοδο ο σύνδεσμος της Θύρας 7 στον Πειραιά διοργανώνει συλλογή τροφίμων και ρούχων τα οποία θα προσφέρει στην «Αλληλεγγύη Πειραιά».
Η σχετική ενημέρωση:
«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τρία αδέρφια μας, ο Κωστής, ο Ιάσωνας και η Πάολα, σε συνεργασία με την ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ, διοργανώνουν συλλογή τροφίμων, ρούχων (ανδρικών – γυναικείων – παιδικών – bebe), με σκοπό στο τέλος του χρόνου να τα παραδώσουμε στην Αλληλεγγύη Πειραιά (http://solidaritypiraias.blogspot.gr/) και να βοηθήσουμε έτσι τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.
Καλούμε όλα τα μέλη μας, τους υπόλοιπους συνδέσμους, Αττικής, Επαρχίας, αλλά και τον απλό κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να συμμετέχει όσο αντέχει η τσέπη του καθένα, σε αυτή την προσπάθεια.
Ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια, ένα φόυτερ, ένα παιδικό φορμάκι, είναι σημαντικά για αυτούς τους ανθρώπους.
Οι παραδόσεις θα γίνονται καθημερινά στον σύνδεσμο μας:
Ελευθερίου Βενιζέλου 65 & Γρηγορίου Λαμπράκη και ώρες: 18:30 μ.μ. – 20:30 μ.μ.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Θρύλος ηττήθηκε στη Ρωσία από την πανίσχυρη Ζενίτ Καζάν

Η αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στην υπερδύναμη Ζενίτ Καζάν ήταν εκ προοιμίου «απαγορευτική» για κάποιο βαθμολογικό κέρδος. Με δεδομένο ότι οι ελπίδες πρόκρισης είχαν εξανεμιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική το κίνητρο του Θρύλου ήταν να σταθεί αξιοπρεπώς στη Ρωσία. Κάτι που σε γενικές γραμμές το κατάφεραν οι «ερυθρόλευκοι» οι οποίοι[…]

Περισσότερα »

Το βίντεο από το δείπνο των πρωταθλητών

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και οι αθλητές και προπονητές των υπόλοιπων τμημάτων του συλλόγου γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου στη φιέστα που έγινε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, αλλά υπήρχε και συνέχεια σε εκδήλωση που οργανώθηκε από τη διοίκηση στο εστιατόριο του γηπέδου. Δείτε πλάνα στο επισυναπτόμενο βίντεο. Στο[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *