ΔΕΗ: Και τηλεφωνικά η αναγγελία των μετρήσεων

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι από σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου  οι καταναλωτές των Νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης θα μπορούν να αναγγέλουν τηλεφωνικά τις ενδείξεις της τακτικής (προγραμματισμένης) καταμέτρησης του μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας του ακινήτου τους, όχι μόνο στα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και στο τηλεφωνικό Κέντρο Ενημέρωσης Πελατών 11500. 

Πρόκειται για τις περιπτώσεις που η τακτική (προγραμματισμένη) λήψη ένδειξης από τον μετρητή δεν κατέστη δυνατή, είτε επειδή δεν βρίσκεται σε προσβάσιμο σημείο του ακινήτου, είτε επειδή ο καταναλωτής απουσίαζε και έλαβε τη σχετική ειδοποίηση επίσκεψης των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ (στην οποία αναγράφεται η ακριβής ημερομηνία και ώρα επίσκεψης). Οι πελάτες θα μπορούν να αναγγείλουν την ένδειξη του μετρητή τους στο 11500, είτε την ίδια ημέρα μέχρι τις 19.00, είτε την επομένη ημέρα μέχρι τις 10.00.

 Σε σύντομο χρονικό διάστημα η δυνατότητα αυτή θα παρασχεθεί και στους καταναλωτές της υπόλοιπης χώρας, στους οποίους μέχρι τότε συνεχίζει να παρέχεται η δυνατότητα αναγγελίας των ενδείξεων της προγραμματισμένης καταμέτρησης ηλεκτρικής ενέργειας μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα κατά τόπους γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδόθηκε η ΚΥΑ για την αποπληρωμή των εφημεριών

Της Ιωάννας  Μάζη… Το πράσινο φως έδωσαν με Κοινή Υπουργική Απόφαση τα Υπουργεία Οικονομικών και Υγείας για την εκταμίευση κονδυλίου ύψους 24 εκ. ευρώ με σκοπό την αποζημίωση των εφημεριών των ιατρών των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΠΕΔΥ και του ΕΚΑΒ για τα έτη 2012, 2013 και 2014, ενώ σε[…]

Περισσότερα »

«Ελαφρύτερο» το φακελάκι το 2013

Βελτιωμένη εμφανίζεται η εικόνα της Ελλάδας στον τομέα της διαφθοράς το 2013, με 15% λιγότερα περιστατικά, σύμφωνα με την έρευνα που παρουσίασε η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς. Ωστόσο, εστίες της διαφθοράς παραμένουν τα νοσοκομεία και ο δημόσιος τομέας. Ενθαρρυντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι αυξημένος αριθμός των ερωτηθέντων, που αγγίζει το[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *