Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ΟΛΠ: Δραση 2

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου…

 

Η συνεργασία ανάμεσα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και τον ΟΛΠ συνεχίζεται  πάντα με στόχο την ανάδειξη του  ελληνικού πολιτισμού με μια δεύτερη κοινή τους δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στην  προβλήτα των πλοίων κρουαζιέρας. (πύλη Ε12).

Κι αυτήν την φορά, ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Διαμαντής, διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, σκηνοθετεί για την παράσταση “Θάλασσα στην άκρη, η Ελλάδα-Climbingthesea, Δράση 2”.

Σ΄αυτήν την δεύτερη συνεργασία, ανάμεσα σε ΟΛΠ και ΔΘΠ, όπου  ο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρεμβαίνει στον χώρο του τουρισμού και ειδικότερα της κρουζιέρας, έργα του αρχαίου ελληνικού θεάτρου συναντιούνται με τη λαική παράδοση και την ελληνική ποίηση. Ενας τρόπος, ώστε η πρώτη εντύπωση των ξένων τουριστών που ταξιδεύουν στην Ελλάδα, να συνδέεται με την  ελληνική μουσική, το  αρχαίο θέατρο και τον λόγο των πιο σημαντικών μας ποιητών.

Στην παράσταση, όπου συμμετέχουν πολλοί νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί, η σκηνοθεσία είναι του Νίκου Διαμαντή, η μουσική επιμέλεια και διδασκαλία του Νίκου Βασιλείου. Τραγούδι:Μαργαρίτα Συγγενιώτου. Στην άρπα: Λίλια Εσίποβα. Φλάουτο: Ευη Μάζη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Marietta Fafouti and band “Shine”… (Κήπος Μεγάρου Μουσικής)

Στο “Shine” οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν πολλά τραγούδια από το ακυκλοφόρητο 3ο άλμπουμ, ενώ θα έχουν την τιμητική τους ο 1ος δίσκος της Μαριέττας “Try a little romance”, ο 2ος “Homemade Joy”, αλλά και αγαπημένες ξέφρενες διασκευές που θα αποτελέσουν το κερασάκι στην τούρτα για το[…]

Περισσότερα »

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Ν. Αιγαίου στην εκπομπή “Ταχείας Δράσης”

Από την Κατερίνα Παπαγεωργίου… Στην εκπομπή “Ταχείας Δράσης” όπου κάθε Κυριακή  1-2μμ. φιλοξενούνται σύλλογοι και σωματεία με πολιτιστική και κοινωνική αποστολή, (παρουσίαση Κατερίνα Παπαγεωργίου

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *