Δημοψήφισμα για το έργο της υποθαλάσσιας σύνδεσης Σαλαμίνας – Πέραμα

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Δήμος Σαλαμίνας πραγματοποιεί δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με το αν θέλουν να γίνει το έργο της  υποθαλάσσιας σύνδεσης  της Σαλαμίνας με το Πέραμα.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί από τις 8.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ. Οι Δημότες Σαλαμίνας ψηφίζουν στο Δημαρχείο (Αίθουσα Δημ. Μπόγρη) και οι Δημότες των πρώην Κοινοτήτων Αμπελακίων, Αιαντείου και Σεληνίων ψηφίζουν στα Κοινοτικά τους καταστήματα.

Εν όψει του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος,  αλλά και της κρισιμότητας του θέματος, είναι ανάγκη οι πολίτες της Σαλαμίνας να ενημερωθούν έγκαιρα για όλες τις πτυχές του συγκεκριμένου έργου, τις δυνατότητες και προοπτικές που αυτό θα δώσει στο νησί, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται, με σκοπό να πάρουν υπεύθυνα θέση με την ψήφο τους.

Είναι προφανές ότι η άποψη των πολιτών είναι εξαιρετικά σημαντική σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την ανάπτυξη και την οικονομία της Σαλαμίνας. Για αυτό απαιτείται τόσο η ευρύτερη και πληρέστερη δυνατή ενημέρωση, όσο και η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή στο δημοψήφισμα αυτό που αποτελεί την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος καλεί τους πολίτες της Σαλαμίνας να επιδείξουν την μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα, να συμμετάσχουν μαζικά με την ψήφο τους σε αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα και να προσέλθουν μαζικά στην διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γ. Ιωακειμίδης: “Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τίποτα απ’ όσα έγιναν”

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκομωσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου παρουσία των Μητροπολιτών Πειραιώς και Νίκαιας. Πλήθος κόσμου , εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης παρακολούθησαν την τελετή. Οι επικεφαλής των παρατάξεων με τις ομιλίες τους, παλιοί και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον[…]

Περισσότερα »

Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Κοινωνική (15/3)

Με κεντρικό θέμα τις δραστηριότητες της COSCO στο Λιμάνι του Πειραιά κυκλοφορείτο σημερινό φύλλο της Κοινωνικής Bio Latest Posts thpapan Latest posts by thpapan (see all) Έπεσε ελικόπτερο στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά – 20 Αυγούστου 2019 Στο Παρίσι το πρώτο Μουσείο Οικονομίας στην Ευρώπη – 20 Αυγούστου[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *