Δρίτσας: Κάνετε Γκουαντάναμο αλά ελληνικά

«Κάνετε λευκά κελιά και Γκουαντάναμο αλά ελληνικά, σε μία χώρα που επιμένει να διεκδικεί τη δημοκρατία», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Θοδωρής Δρίτσας μιλώντας στη Βουλή για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

«Το πως θα είναι αυτές οι φυλακές θα το περιγράψετε ποτέ; Τι ακριβώς θα συμβαίνει και στις φυλακές και στα τμήματα πολύ περισσότερο; Θα κάνετε υπόγεια, τι θα κάνετε ακριβώς;», διερωτήθηκε ο κ. Δρίτσας.

«Βεβαίως τα λευκά κελιά είναι καταδικασμένα ως επιλογή παγκοσμίως, το Γκουαντάναμο, επίσης. Κάνετε λευκά κελιά και Γκουαντάναμο αλά ελληνικά, σε μία χώρα που επιμένει να διεκδικεί τη δημοκρατία» υπογράμμισε.

Παράλληλα χαρακτήρισε «χυδαίο» το επιχείρημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται τους εγκληματίες τρομοκράτες και τους κρατούμενους και όχι τα θύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη ψηφίζεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για το Μάτι

Ολοκληρώθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, η συζήτηση και υπερψήφιση κατά πλειοψηφία, του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος, που αφορά την κύρωση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου (ΠΝΠ) για τη “λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση άμεσων κινδύνων και αναγκών στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής που επλήγησαν από τις[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *