Δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στους απόρους

Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π. Σκουρλέτης και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη, με τη ΔΕΗ ΑΕ σύμβαση για τη δωρεάν παροχή και επανασύνδεση ρεύματος στους δικαιούχους του προγράμματος του ν.4320/2015 για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Τη ΔΕΗ ΑΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μανουήλ Παναγιωτάκης, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Γούτσος, o γενικός διευθυντής Εμπορίας Λάζαρος Καραλάζος και η διευθύντρια Σχεδιασμού και Ανθρώπινου Δυναμικού Εμπορίας Αλεξάνδρα Σταυρινού.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι: «Σήμερα υπογράφηκε με τη νέα διοίκηση της ΔΕΗ η σύμβαση, η οποία υλοποιεί το πρώτο νομοσχέδιο της κυβέρνησης μας, το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 1 που αφορά στη δωρεάν επανασύνδεση κομμένου ηλεκτρικού ρεύματος και τη δωρεάν παροχή 1200 kwh ανά τετράμηνο. Η συγκεκριμένη παροχή αφορά σε 89.228 αιτήσεις που αντιστοιχούν σε 212.216 άτομα».

Η κ. Φωτίου δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα στελέχη της ΔΕΗ ΑΕ που σε αγαστή συνεργασία με τα στελέχη του υπουργείου μας εργάστηκαν εντατικά για να βρουν λύσεις σε όα τα τεχνικά θέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μας γέμισε «κίτρινες» κάρτες η Τρόικα

Του Νίκου Μπαρδούνια… « Ανώμαλη» προσγείωση για την κυβέρνηση και τις προσδοκίες της για «χαλαρότερη» αντιμετώπιση σε κρίσιμα οικονομικά ζητήματα επιφύλασσε χθες η Τρόικα. Χωρίς περιστροφές και με τεχνοκρατική κυνικότητα οι Τροικανοί ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αλλαγές σε θέματα όπως οι φόροι. Επίσης οι Τροικανοί έβγαλαν «κίτρινη» κάρτα[…]

Περισσότερα »

Τελεσίγραφο! Αυτά τα μέτρα ζητούν οι δανειστές αλλιώς…

Τη ψήφιση μέτρων συνολικού ύψους 4 δισ. ευρώ ή 2% του ΑΕΠ θέτουν ως τελεσίγραφο οι επικεφαλής των θεσμών στη συνάντηση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη που ξεκίνησε πριν από λίγο στης Βρυξέλλες. Εξ΄ αυτών τα 2 δισ. ευρώ θα ενεργοποιηθούν άμεσα και τα άλλα 2 δισ.[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *