Δ. Πειραιά: Καταβολή προνοιακών επιδομάτων

Ο Δήμος Πειραιά ξεκινά την Πέμπτη 30 Ιουλίου την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων σε 6.465 δικαιούχους συμπολίτες μας, μετά την επιχορήγηση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. 

Δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων είναι άτομα με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, οι οποίοι δεν είναι άμεσα ασφαλισμένοι ή δεν λαμβάνουν σύνταξη οι ίδιοι.

Οι κατηγορίες των επιδομάτων είναι 13 και είναι οι κάτωθι:

Βαριά αναπηρία, Τυφλότητα, Κωφαλαλία, Ομογενών, Παραπληγία Ανασφάλιστων, Παραπληγία Δημοσίου, Καυσίμων, Βαριάς Νοητικής Υστέρησης, Στεγαστικής Συνδρομής, Αιματολογικά, Εγκεφαλικής Παράλυσης, Απροστάτευτων τέκνων, Χανσενικών. Σημειώνεται πως το ποσό του επιδόματος διαφοροποιείται ανά κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά εξυπηρετεί και τους Δήμους Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Περάματος, Κορυδαλλού, Αγκιστρίου, Πόρου, Κυθήρων, Σπετσών, Τροιζηνίας-Μεθάνων,  Ύδρας και Αίγινας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Εθν. Τυπογραφείο η προκήρυξη για τις 8.725 θέσεις στους Δήμους

Στο Εθνικό Τυπογραφείο εστάλη από το ΑΣΕΠ, για δημοσίευση έως τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, η προκήρυξη 3Κ/2018 για την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού

Περισσότερα »

Δ. Κατσικάρης: “Οι ενεργοί πολίτες ψηφίζουν για την σταθερότητα”

Στη Σαλαμίνα μίλησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, σε προεκλογική συγκέντρωση. Οι Σαλαμίνιοι, συνομίλησαν με τον Γιάννη Σγουρό για τα προβλήματα των νησιών της Αττικής αλλά και τις λύσεις που έχουν δοθεί μέσα από τα 112 έργα που έγιναν και συνεχίζονται από[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *