Δ. Πειραιά: Πρόγραμμα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων

Ο Δήμος  Πειραιά ξεκίνησε και υλοποιεί σε καθημερινή βάση ένα πρόγραμμα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων με σκοπό την ριζική βελτίωση του οδικού δικτύου της πόλης, το οποίο παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα  γίνονται ασφαλτοστρώσεις στο παραλιακό μέτωπο του Μικρολίμανου, καθώς και στη Τρούμπα στο πλαίσιο της συνολικότερης  αναβάθμισης και ανάπλασης της περιοχής, στην οποία -ας σημειωθεί – ότι  θα πραγματοποιηθούν τις ερχόμενες ημέρες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των “Ημερών Θάλασσας 2016”.

Ήδη ασφαλτοστρώθηκαν οι οδοί: Φίλωνος, Νοταρά και 2ας Μεραρχίας, τοποθετήθηκαν φωτιστικά σώματα και φυτεύτηκαν δενδρώδεις πικροδάφνες. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν τα έργα ασφαλτοστρώσεων και αναπλάσεων σε παρακείμενους δρόμους και  θα επεκταθούν σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Ο ΑντιδήμαρχοςΟδοποιίας – Αποχέτευσης Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης δήλωσε σχετικά:

«Ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος που δέχεται καθημερινά ο Πειραιάς, λόγω και της λειτουργίας του λιμανιού, αλλά και η έλλειψη συντήρησης εδώ και αρκετά χρόνια  έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα του οδικού δικτύου της πόλης μας.  Γι’ αυτό το λόγο ξεκινάμε έργα εκτεταμένων ασφαλτοστρώσεων σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, αρχής γενομένης από το παραλιακό μέτωπο του Μικρολίμανου και την περιοχή της Τρούμπας. Στόχος μας είναι μέσα σε ένα εξάμηνο να αλλάξουμε ριζικά την εικόνα του οδικού δικτύου του Πειραιά, να το κάνουμε περισσότερο ασφαλές και άνετο για τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες της πόλης μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέμα ημερών είναι για να ανακοινώσει η ΝΔ τους υποψηφίους περιφερειάρχες που θα στηρίξει στην αυτοδιοικητική μάχη του Μαΐου και ο Κυριάκος Μητσοτάκηςμε τους στενούς του συνεργάτες βρίσκονται σε διαρκείς συσκέψεις προκειμένου να καταλήξουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Στόχος της Πειραιώς είναι και οι 13 περιφέρειες της χώρας την βραδιά[…]

Περισσότερα »

Τα ΕΛΤΑ αναδεικνύουν την επέτειο των 30 χρόνων λειτουργίας του “Καναλιού Ένα 90.4”

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του ιστορικού δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4», του πρώτου «ελεύθερου» ραδιοσταθμού που εξέπεμψε στα ερτζιανά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν ειδική σειρά συλλεκτικών γραμματοσήμων, αναμνηστικούς αριθμημένους φακέλους με εικονογράφηση καθώς επίσης και συλλεκτικές σφραγίδες. Τα ειδικά φύλλα με 10 αριθμημένα γραμματόσημα[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *