Δ. Σιούφας: “Ατυχέστατη” η παρέμβαση του ΕΛΚ

“Ατυχέστατη η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις”, αφού αυτό θα σήμαινε “να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία”, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα.

 Ο Δημήτρης Σιούφας, σε δήλωσή του για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, τονίζει: “Σωστή η παραίνεση του ΕΛΚ προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, «να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη στη χώρα.

Σωστή και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ. “Ατυχέστατη όμως η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις». Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κρητικοί ΑμΕΑ: Ο Πολάκης ντροπιάζει τους Σφακιανούς

Του Σίμου Πεϊμανίδη…Δριμύ κατηγορώ κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη  εξαπέλυσε η πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Χανίων, Αμαλία Μπασιά, μιλώντας στο Κανάλι Ένα.

Περισσότερα »

ΔΗΜΑΡ: “Ανάγκη νέων ρυθμίσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές”

Την ανάγκη νέων ρυθμίσεων για  τις ληξιπρόθεσμες οφειλές επισημαίνει η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της, τονίζοντας ότι: “Η εκρηκτική αύξηση  των ληξιπρόθεσμων χρεών  των φορολογούμενων προς το δημόσιο, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων και η ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των οφειλετών, υπογραμμίζει  την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *