Δ. Σιούφας: “Ατυχέστατη” η παρέμβαση του ΕΛΚ

“Ατυχέστατη η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις”, αφού αυτό θα σήμαινε “να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία”, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό της ΝΔ Δημήτρη Σιούφα.

 Ο Δημήτρης Σιούφας, σε δήλωσή του για το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ελλάδα, τονίζει: “Σωστή η παραίνεση του ΕΛΚ προς τη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, «να μην διακινδυνεύσει την οικονομική πρόοδο που επετεύχθη στη χώρα.

Σωστή και η τοποθέτηση του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ότι θα κάνει οτιδήποτε για να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη και το Ευρώ. “Ατυχέστατη όμως η παρέμβαση του ΕΛΚ ότι «ο κ. Τσίπρας πρέπει να σεβαστεί όλες τις δεσμεύσεις». Δηλαδή να μην διαπραγματευθεί τίποτε ή να μην υπάρχει ισχυρή αναπτυξιακή διάσταση στην νέα συμφωνία”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η “Αριστερή Πρωτοβουλία” του ΠΑΣΟΚ συμπράττει με το “ΠΡΑΤΤΩ” του Κοτζιά

Την σύμπραξη τους με το “ΠΡΑΤΤΩ” φέρονται να αποφάσισαν στελέχη της πολιτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα στις ερχόμενες εκλογές. Την σύμπραξή της με το “ΠΡΑΤΤΩ” του Νίκου Κοτζιά αποφάσισε η “Αριστερή Πρωτοβουλία”, μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ομάδες της αριστερής πτέρυγας του ΠΑΣΟΚ, που είχε επικεφαλής της[…]

Περισσότερα »

Θα απολογηθείτε, θέλετε δεν θέλετε, κύριε Σαμαρά

Ως την πλέον «επικίνδυνη» κυβέρνηση που είχε ο τόπος χαρακτήρισε την παρούσα ο Αλέξης Τσίπας από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος εξαπολύοντας και ευθεία, προσωπική επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά. Έχοντας στο επίκεντρο της κριτικής του την υπόθεση Μπαλτάκου ο κ. Τσίπρας προειδοποίησε τον Πρωθυπουργό πως «θέλει[…]

Περισσότερα »

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *